Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
3 Nisan Ankara Buluşması - Sayfa 2

3 Nisan Ankara Buluşması

Başlatan dj_burak, 03 Mart 2011, 23:20:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dj_burak

Alıntı yapılan: oguz oktay - 04 Mart 2011, 23:16:06
hacı ben zamanın da bi organizasyon için kolları sıvadıgımda bazı abilerimin yardımıyla 45 55 arası arac 90 100 kişi lik bi bulusma düzenlemiştik ve o bulusma tr tuning dergisine cıkmıstı audi  bulusmasıda vardı adamlar bizi gıpteyle izlemişti hey gidi gencligim heyyyyyy ;D

buda güzel olucak eminim yapamadığımız mangalı bu buluşmada yapıcaz alıştım artık buluşmasız yapamıyorum :D

90khan

Ankarada bu ay bulunamayacağım galiba :( keşke orada olsamda tanışabilsem sizinle  :'(

white quattro

O değilde pazar günü kar bekleniyor curcuna var zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
quattro

dj_burak

hakan abi ne güzel gülüyon ya :D

STAK67

aman havalar güzel olsun :) karlı havada kaydırmayak  ::)

ismailtunca81

TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

STAK67

fotolar için sağol ismail abi

dj_burak

ismail abi teşekkür ederim fotolar için çok güzel duruyorlar hepsi teker teker maşallah :)

ismailtunca81

inanın  bu  fotoları  buraya  getirmek için çok  ugraştım  şimdi  benim face  profilde  bir  video var  fakat buraya  atamıyorum bunu  nasıl  yapacam   yardımcı  olursanız  bu  fotolardan güzel bir  video  oldu 
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

dj_burak

Alıntı yapılan: ismailtunca81 - 04 Mart 2011, 23:55:52
inanın  bu  fotoları  buraya  getirmek için çok  ugraştım  şimdi  benim face  profilde  bir  video var  fakat buraya  atamıyorum bunu  nasıl  yapacam   yardımcı  olursanız  bu  fotolardan güzel bir  video  oldu 

hemen bakıyorum abi :)

white quattro

Alıntı yapılan: dj_burak - 04 Mart 2011, 23:35:34
hakan abi ne güzel gülüyon ya :D

;D  ;D  ;D  ;D  ;D

çakal gülüşü o  :sevgi:  :sevgi:
quattro

prens_0606

nisan olması iyi olur bence malum mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır ;D mart cıksın derim nisanın ilk haftası veya 2. haftası iyi olur he martta olsa gelmiycemmi onada gelirim ama nisan da hem havalar daha iyi olur diye düşünüyorum ;)

dj_burak

ismail abi senin fotoğraflardan ve arkadaşların paylaştığı fotoğraflardan bi karma yapıp youtubeye koydum :)

YouTube
        - 27 Şubat Volkswagen Ankara Buluşması

white quattro

on numara olmuş ellerine sağlık ;)
quattro