Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Pro CEED

Pro CEED

Başlatan cgty.ank, 03 Mart 2011, 09:04:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ALPER.

kia son dönemlerde çok iyi araçlar çıkarıyor ford bünyesinde, yeni sportage , yeni cerato, pro ceed mükemmel araçlar bence. TR de var mı bilmiyorum ama yeni cerato coupe resmen mügen civic coupe olmuş, güzel araç kazasız belasız diyeceğim ama heralde verip golf almıssınız?

freegane

Pro-Ceed gerçekten yakışıklı bir araba  :tamamdir

corrado_g60

bencede kıa kendını astı.
2007den sonrakı makyajlı cerato,yenı cerato,ceed,pro ceed cok cok guzel araclar..
rahat ve ekonomık

PoloGTI

Alıntı yapılan: boralp - 03 Mart 2011, 14:25:01
TR de var mı bilmiyorum ama yeni cerato coupe resmen mügen civic coupe olmuş, güzel araç kazasız belasız diyeceğim ama heralde verip golf almıssınız?
Olmazmı sahil yolunda hergün görüyorum  :D
Vw Polo 6N

PoloGTI

Vw Polo 6N

cgty.ank

talihsiz bi kazada aracim pert oldu o yuzden golf aldim benim ceed ankarada ilk 8 di  kia severiz zaten cerato sorento gibi araclarimizda var memmunuz

ReDDeviL

Bende bir ara Pro ceed e niyetlenmistim 0 araba alırsam onu alırım heralde fiyatı ve herseyi cezbedici digerlerine göre , guzel aracmis ..
ADK

cgty.ank

kesinlikle tavsiye ederim performans donanım felan çok iyiydi bence

betoqu

Alıntı yapılan: boralp - 03 Mart 2011, 14:25:01
kia son dönemlerde çok iyi araçlar çıkarıyor ford bünyesinde, yeni sportage , yeni cerato, pro ceed mükemmel araçlar bence. TR de var mı bilmiyorum ama yeni cerato coupe resmen mügen civic coupe olmuş, güzel araç kazasız belasız diyeceğim ama heralde verip golf almıssınız?

Cerato Coupe = Honda City+biraz makyaj...

cgty.ank

cerato coupe benzinli olması çok kötü oldu dizeli yok malesef   :-[ :-[

corrado_g60

yeni kasasında komple dızel yok o kotu oldu  bıraz

cgty.ank

ceed modellerinde var ama ceratoda hiç görmedim  :-\

ALPER.

dizelin de kalmadı ki bir farkı, r32 lere, vr6 lara binemiyoruz diyorduk, cerato coupe bile el yakar oldu