Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
6 mart mini toplantı(ümranye carf.( 10:00 )) - Sayfa 5

6 mart mini toplantı(ümranye carf.( 10:00 ))

Başlatan onurc, 02 Mart 2011, 23:59:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

rsb

cumartesi geceden kartala geçme ihtimalim var ...  pazar sabahı yanınıza ugramaya calıscam ... saat 10da bulusulduktan sonra  yapılacak olan seyler neler ??? saat 1 gibi tekrar gungorene gelicem cunku ...

ReDDeviL

Araba basında sohbet ve avm ye girip yemek vs yapardık hep gene öyle olur heralde , foto çekimi falan
ADK

onurc

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 05 Mart 2011, 01:10:40
Araba basında sohbet ve avm ye girip yemek vs yapardık hep gene öyle olur heralde , foto çekimi falan
:tamamdir

rsb

bulusma saati biraz erkene alınabilirmi ? ? 9 gibi ? 1 gibi geri dönmem gerekiyo gungorenede ... herkese uyarmı acaba 9 ??

onurc

bana uyarda. dıger katılımcıları bılemem tabı :)

rsb

bendede art bi niyet yok tabiki herkes bilsin ... maksat sizinle daha  fazla zaman geçirmek  ;)

nicolaiso

pazar günü 9 cok erken olur avm de açılmıyo buz gibi ztn orası :) 10 iyi bence  bende ztn fazla duramam tahminimce 1 de dukkana dönmem gerekebilir

rsb

12 gibi yanınızdan ayrılsam gungorene gelebilirmiyim acaba 1 saate ? trafik nasıl olur kaç dk surer yol ??

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

sossi

sabah 10 dimi buluşma yani başlıkta yazan saat? ve yağmurda yağsa kesin toplanılcak değil mi bi ara motorcuydum motor toplantıları olurdu yağmur yağdığında gelmiyen motorculara tatlı su motorcuları derdik  ;D ama arabayıda etkilemez umarım yağmur yağması :)
20 valve 2.0 5 silindir 175 hp

OffLineR

sossi

saat diyorum toplantı diyorum 10 da dimi :)      ? herkez geliyo dimi tek başıma orda beklemiyim sonra  :D
20 valve 2.0 5 silindir 175 hp

OffLineR