audi replica jant

Başlatan siyahinci, 27 Şubat 2011, 21:45:19

« önceki - sonraki »

siyahinci

slm resimdeki jantı ( audi replica fc45 5x100 16 inç.) almayı düşünüyorum. boraya uyarmı int fiyatı 690 tl bu jantın ikinci eli ya da daha uygun fiyata bulabileceğim arkadaşlar varmı saygılar.

siyahinci

resim eklemeye çalıştım ama galiba olmadı siz markasını nette yazarak görebilirsiniz boraya çok hoş olur

oguz oktay

rs4 jantımı gercekten boraya yakısıo yanlız aracın rengide önemli biraz gri veya siyah a güzel duruo aracınada uyar 17 inc bile takabilirsin sorunsuz bi sekilde

siyahinci

dediğim jant audi replica fc45 baştan beşinci jant

serhat

WOLFSBURG STYLE ;)

siyahinci

4 tane yazlık lastik almam lazım 17 inç. jant ın lastikleride bahalı o yüzden 16 almayı düşünüyorum ayrıca aracı fazla yormak ve yakıtı yükseltmekte istemiyorum yoksa tabi 17 daha güzel olurdu

OffLineR

16 hiç farkedilmiyor açıkçası
Almışken 17 almak lazım.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

demahmet

17'' jant atarsak arabayı pusturmak gerekirmi?

freeman

o jantın 17si bile olmuyor 18 olmalı o jant olacaksa, 16 olacaksa çok daha güzel jantlar var

asokrates

Merhaba arkadaşım bende 18 inç orjinal alman malı krom jant var uyarsa size satabilirim
ilan no .43786251
Ayinesi iştir kişinin ,lafa bakılmaz..

white quattro

Alıntı yapılan: freeman - 28 Şubat 2011, 10:46:03
o jantın 17si bile olmuyor 18 olmalı o jant olacaksa, 16 olacaksa çok daha güzel jantlar var

+1 üstadıma ;)
quattro

beyazbora

Alıntı yapılan: siyahinci - 27 Şubat 2011, 21:59:47
4 tane yazlık lastik almam lazım 17 inç. jant ın lastikleride bahalı o yüzden 16 almayı düşünüyorum ayrıca aracı fazla yormak ve yakıtı yükseltmekte istemiyorum yoksa tabi 17 daha güzel olurdu
:tamamdir
BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR...

siyahinci

ya çok pahalı elinde uygun fiyata temiz 16 yada 15 inç jantı olan yok mu kendi orjinal jantlarıda olabilir