Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
27 şubat 2011 pazar Aries Arena ankara buluşması fotolar ve videolar - Sayfa 5

27 şubat 2011 pazar Aries Arena ankara buluşması fotolar ve videolar

Başlatan suskun, 27 Şubat 2011, 17:36:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

H.G WORKS

ReDDeviL

rusyaya gidicem :D

hem bir konuda hemfikir olalım istanbul ankara çekişmesi ankara altan çekişmesine dönmesin  :D
ADK

ReDDeviL

istanbulu bir tek ben savundum hedef ben oldum arkadaş istifa ettirmeyin bana  ;D
ADK

alpers3

ReDDeviL

ADK

alpers3

ReDDeviL

yok abi , turizm okuyorum ben , hedeflerde biraz yüksek , kendimizi geliştirmek maksadıyla gidicez işte mezun olana kadar sw kabarık olsun hesabı okuldada rusça seçmiştim , ordaki bir üni. ile anlaşmaları var bizim okulunda , ya haziranda yada yazın başka ayında gidicem 1-2 aylıgına orda rusça yaz okulu gibi birşeye katılcam, ayarlamaya çalışıyorum işte . rus mafyası alırsa beni minübüse doluşup gelin  :D
ADK

deepblue

guzel bulusma olmus,yazın daha guzellerını hep beraber yaparız ınsallah

alpers3

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 27 Şubat 2011, 22:40:49
yok abi , turizm okuyorum ben , hedeflerde biraz yüksek , kendimizi geliştirmek maksadıyla gidicez işte mezun olana kadar sw kabarık olsun hesabı okuldada rusça seçmiştim , ordaki bir üni. ile anlaşmaları var bizim okulunda , ya haziranda yada yazın başka ayında gidicem 1-2 aylıgına orda rusça yaz okulu gibi birşeye katılcam, ayarlamaya çalışıyorum işte . rus mafyası alırsa beni minübüse doluşup gelin  :D
ne mınıbusu ya atlarız bız ankaralılar makınelerımıze senı cılgın genc kızlardan olusan mafyanın elınden alırız rusyada merak etme sen :D :D :D :D :D

ReDDeviL

saol abi bir bakmışın mafyanın başına geçmişim kafamda dazlak zaten iyi yaparım he  :D
ADK

alpers3

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 27 Şubat 2011, 22:43:30
saol abi bir bakmışın mafyanın başına geçmişim kafamda dazlak zaten iyi yaparım he  :D
:D :D :D :D :D :D basa gecersen benıde al yanına ıssızım ben :D :D :D :D

ReDDeviL

olur abi ayıpsın kıraathaneler zinciri kurarız rusyada ne tutar he  :D
ADK

PoloGTI

Çok güzel bir gündü :) Erken ayrılmak zorunda kaldım ama çok keyif aldım.Bütün abilerime teşekkür ederim  ;)
Vw Polo 6N