(22/07/2011)güncel mk1 ince we kalın lop mk3 (wr6) karlik gelmisttir...

Başlatan alpers3, 26 Şubat 2011, 19:45:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cengizhan_mk3

ya alper kardeşim konunla alakaısız olacak ama şu yolcu airbagi bulunan mk3 ün torpido açma mandalı lazım yok allah yok.. Dangozun biri aldı koparttı..  >:(

alpers3

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 28 Temmuz 2011, 02:58:31
ya alper kardeşim konunla alakaısız olacak ama şu yolcu airbagi bulunan mk3 ün torpido açma mandalı lazım yok allah yok.. Dangozun biri aldı koparttı..  >:(
bana sorsaydın var derdım ;D ;D ;D

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: alpers3 - 28 Temmuz 2011, 09:01:32
bana sorsaydın var derdım ;D ;D ;D
Antalyayı karıştırdım , hep airbag siz modelin mandalını buldum. Yavaş yavaş il sınırına çıkıyordum sen denk geldin kardeşim fiyatı nedir onun ?

cihatus

Karlıksız araba kalmasın.Teşekkürler abi tekrardan.Cuma akşamüstü kargoya verdin ertesi gün 11'de elimdeydi.İnşallah bunuda kırmayız sürtmeye başladık şimdiden. :tamamdir
VWTR Denizli
Dinleyin çocuklar.Bugün size süt içmenin faydalarını anlatacağım!
http://img707.imageshack.us/img707/7409/74240101503116276555966.jpg

alpers3

Güle güle kırılmadan kullan kardes:)güzel Durmuş bnm passatta deneyim bende bakalım nasıl olacak:)

cengizhan_mk3

1 adet alayım pls  :tamamdir hesap no pm den sallarsın.. arkadaş 8 e bölmüş karlığı..

alpers3

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 03 Ağustos 2011, 02:38:35
1 adet alayım pls  :tamamdir hesap no pm den sallarsın.. arkadaş 8 e bölmüş karlığı..

Pm den Yaziyorumda 8 e bölmek uğraş gerektirir sanki:)

cengizhan_mk3

Ben getirtmiştim ona abi adam sağlamcı  ;D ben tırnaklarından tırk trık taktım yola devam . O tamponu söktü komple tırnaklarını taktı arkalarındanda sağlam olsun diye bir güzel trifon taktı bu sefer ne olcak karlık hiç esnemeyince  ;D otoparktan çıkmaya çalışırken saddamın füzeleri gibi fırlattı parçaları  ;D

alpers3

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 03 Ağustos 2011, 14:07:34
Ben getirtmiştim ona abi adam sağlamcı  ;D ben tırnaklarından tırk trık taktım yola devam . O tamponu söktü komple tırnaklarını taktı arkalarındanda sağlam olsun diye bir güzel trifon taktı bu sefer ne olcak karlık hiç esnemeyince  ;D otoparktan çıkmaya çalışırken saddamın füzeleri gibi fırlattı parçaları  ;D
bunada degısık bı takktıkle yaklas bakalım bu sefer ne olacak ;D ;D

cengizhan_mk3

kardeşim bugün yapadım havale kusura bakma evden çıktım tel no ile hesap no evde kaldı gti şerit ve logosuz panjur peşinde koştum sonra tüm gün süren yıkama  :tamamdir     [img[IMG]http://img850.imageshack.us/img850/2828/s7303899.jpg[/img]
By cengizhan_mk3 at 2011-08-03/img]