Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
polo 6n sis farı montaj - Sayfa 2

polo 6n sis farı montaj

Başlatan cengo26, 18 Şubat 2011, 23:23:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

Çok ilginç. benım aldıgım da aynısı . camı tampon hattına göre eğimli. ama benımkı oturdu . nasıl iş bu ?
ok men 8) let s go   :halazn:

cengo26

Alıntı yapılan: sossi - 18 Şubat 2011, 23:40:23
kedime aldım ordan biliyorum bu konudan 1 tane daha vardı oraya 2 link koymuştum ilk baştaki polo 6n e uyan model diğeri yani bu resim eklenen sis hangi polonun onu bilmiyorum ben camı düz olandan aldım zaten bizimkine uyanda o
peki bu sis neyin sisi.adam ısrarlar polo 6n orjinal sisi die bahsetti

sossi

2 tip var demekki ama bizimkine bu aldıkların uymuyorrrrrrrrrrr
20 valve 2.0 5 silindir 175 hp

onurc

@sossı . attıgınız lınktekıde aynısı . duz camlı bır model yok ortada .nerden cıktı düz cam :)

onurc

Alıntı yapılan: cengo26 - 18 Şubat 2011, 23:44:11
ızgaralarınıda aldım.
o zaman hiç bir sorun olmaması lazım.ızgaralarla bırlıkte cuk oturması lazım. temızlemek ıcın bıle bır cok kez söküp takmışımdır.

sossi

VOLKSWAGEN POLO 1994-1999 MDL SİS FARI SOL H.B. ORJ NO: 1NA 962 490-011 - OTO YEDEK PARÇADA UCUZLUĞUN TEK ADRESİ ! OtoYedekParcaBurada.Com

sossi

linkte bi prolem var bunu kopyalayın google

cengo26

Arkadaslar baglantılar resimde işretledim yer ve onun üstündeki yerlere yapılmıyormu ?

onurc

Hepsını gecın . boyle sıs farı yapısına sahıp kac tane araba var.Afedersınız ama yanlıs alma ıhtımalı %0 :) . Hava kanalları ve tamponun resımlerınıde cekersenız @cengo26 . daha ıyı yardımcı oluruz belkı. Aldıgınız sıs farı dogru. aynısından bende aldım cunku.Hiç olmadı tamponu ındırin. davlumbazlardan 2 vıda. kaputu açın üstten 1 vıda. orta havalandırmayı çıkartın . alttan 2 vida. tamponu indirin. daha rahat çalışırsınız. ;)

onurc

Alıntı yapılan: cengo26 - 18 Şubat 2011, 23:51:19
Arkadaslar baglantılar resimde işretledim yer ve onun üstündeki yerlere yapılmıyormu ?

Hayır. baglantılar tampona yapılır. Çok kolay bir iş ama ???

sossi

cengo26

Alıntı yapılan: onurc - 18 Şubat 2011, 23:53:33
Hayır. baglantılar tampona yapılır. Çok kolay bir iş ama ???
yarın tamponu söküp denicem.ben hep az önce resimde gösterdim yere baglantı yapmaya ugrastım.peki tampona direk vidalancak yerler varmı onur ?

cengo26

Alıntı yapılan: sossi - 18 Şubat 2011, 23:56:28
linke bakıldı mı
evet baktım farklı sis.sossi peki sen tampona mı montaj ettin yoksa benim resimde gösterdim yeremi ?