Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
25.yıl gti, 2.8 V6 4Motion - Sayfa 3

25.yıl gti, 2.8 V6 4Motion

Başlatan KOÇ:), 06 Ağustos 2011, 03:15:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OffLineR

R32 alamıyorsan da 25'inci yıl (nokta) :)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

golge

R32 başka tabi ama. Yurtdisindan 3 yasindan buyuk araba getirtemezsiniz.
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: golge - 14 Ağustos 2011, 07:32:02
R32 başka tabi ama. Yurtdisindan 3 yasindan buyuk araba getirtemezsiniz.

kısmen doğru kısmen yanlış.

aracı alan kişi sıfır almış (ya da max 3 yaşındayken) ve 25 yıldan beri kullanıyor ise getirebilir.
ama aracı alan kişi 4 yaşındayken almış ve 20 sene sonra getirmeye kalkıyorsa gümrüğe bırakır o aracı. (ya da vergisini öder öyle geçirir)

böyle de saçma bir düzenleme işte.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

KOÇ:)

Şimdi benim anlayamadığım şu ;
aracı getirecek kişi Türkiye'ye kesin dönüş yapıyor ve bildiğim kadarıyla 1 araç getirme hakkı var. Şu işe kesinlik getirelim ve ben öyle hayallerime devam ediyim.  :sevgi:

Serhat4Motion

hic uzatmiyim cebinide du$un ve birazda basit olmasin ama illakide golf diyorsan  130 duble kirmizi 6 ileri tdi 4motion al 4kapili...

bana kalirsa ilerisi icin  bu firsat birdaha ele gecmez diyerekten e270 mercedes sonrasi...  5seri Mpacket herhangi biri 2  2.5 3.0.  audi a6 a8 fullerini getirt bi sure bin sonra sat istedigin golfude TRden al gerisini bankaya at :)  ya$ kanununu bilemiyorum hic ara$tirmadimda  oyuzden en onemli sorun bir$ekilde getirebiliyorsaniz eger
asil sorun bütcen nekadar? daha net yardimci olunabilir belki.  mesela 3 bin motorluk full audiyi 15 25 bin arasinda rahatlikla ama rahatlikla bulur...turkiyede  90 100 milyarlik arabayi... alabilir yani.hatta bazi $eyleri dort dortluk istemezsen olmazsa olmazlarin yoksa daha ucuza neler vardir almanyada:)  biraz ticari boyutuydu bu..

bence golf 4 tdi 4motion 6vites en krali.