Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Rsb'den Yeni Foto Günceli Syf:15 :) - Sayfa 11

Rsb'den Yeni Foto Günceli Syf:15 :)

Başlatan rsb, 09 Şubat 2011, 17:34:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Aga şu ön sinyalleri ne zaman turuncu yapıcan ya  ::) Biraz daha bassak daha mı iyi olucak ne  :melek:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

rsb

valla tavanı kaplıyalı oldu baya ama  bide  sonar ımız olsa :) o zaman ne ön sinyallere gerek kalcak ne başka bişeye :) arabayı basmaktan mada arkaya orjinal yayları takasım var ... ön mükemmel ama arkada sürtme oluyo ufaktan

ReDDeviL

ADK

ReDDeviL

Ulkemizin yollarinda basen stock
Haliyle surmek bile skntı  :bekleriz:
ADK

rsb

Alıntı yapılan: tech_00 - 25 Kasım 2011, 23:55:34
Bende ondan korktugum ıcın takamıyorum ya :o

senin jantlar 14 " diye biliyorum sıkıntı olmaz herhalde .. bende 195/50/15 var 7" ofsetli jant var

06kzn39

reha kamber ver 10 numara olur ankarada 40 tl ye yapıyorlar

barismersin

reha orjinal 6n yayları ne kadar bi araştırsana sana telefonda bahsettiğim olayı araştırıyorum baya da güzel çıkan sonuçlar var ;) yarım kalan işlerimi senin makinada tamamlıycam  ;D

AG0463

leylek spec olmaktan kurtarmışsn sende hayırlı olsn reha :D:D
GTD

rsb

hayırlı oluşu çok sürmedi ... arkaları orjinale cevirmek zorunda kaldım ... :(

06kzn39

şimdiki duruşu nasıl oldu reha merak ettim

tech_00

Alıntı yapılan: rsb - 27 Kasım 2011, 23:06:45
hayırlı oluşu çok sürmedi ... arkaları orjinale cevirmek zorunda kaldım ... :(
Hadiya sürüngen çok sıkıntı olmasa sen çıkarmazdın Reha,heryerde catur cutur vuracagına en ıyısını yapmıssın,bu arada benım arka amortısorlerden gacur gucur bı ses gelıyo kıl oldum  :(

rsb

abi git amortisörlerini yenile valla sıfır arabaya binmiş gibi oluyosun ... önler eski arkalar yeni olduğundan aradaki farkı çok iyi anlıyorum :)  en kısa zamanda  foto atarım ama şekil olarak pekte güzel bişi olmadı yani hani çok beklentili olmayın dostlar :) ama konfor iyileşti ve viraj kabiliyeti spor ve orjinal haline göre tam ikisinin arası oldu ...