Rsb'den Yeni Foto Günceli Syf:15 :)

Baþlatan rsb, 09 Þubat 2011, 17:34:25

« önceki - sonraki »

efecelebi

Hayırlı olsun, ofsete kırmızı şerit çekilse uyum mu sağlar yoksa boğarmı kararsız kaldım, ama olsa daha iyi olur gibi :)
Follow me Home Uğurlama - Karşılama Işığı Modülü için Lütfen Aşağıdaki Linke tıklayın.

http://www.vwtr.net/forum/satilik/follow-me-home-ugurlama-isigi-modulu-isik-sensorlu-t21265.0.html

rsb

o zaman denemekte fayda var diyelim ve deniyelim altı üstü 5 tl masrafı var  beÄŸenmezsek sökeriz :)

efecelebi

Evet o zaman fosforlu şerit çekin, ışıkta parlasın daha bir güzel durur ;)
Follow me Home Uğurlama - Karşılama Işığı Modülü için Lütfen Aşağıdaki Linke tıklayın.

http://www.vwtr.net/forum/satilik/follow-me-home-ugurlama-isigi-modulu-isik-sensorlu-t21265.0.html

ALPER.

yakışmış, lensoları severim :)

yanlış anlamazsan ön camdaki yazıyı sök bir de bas tamamdır ;)

suskun

H.G WORKS

atego

Gayet güzel olmuş ama basılırsa çok daha iyi olur. Bu ebatlardaki lastikler 5 cm yaylarda tam sürtme sınırı olması lazım, en azından benim arabada öyle. Lastik yanağını 50 yaparsanız ve basarsanız hiçbir sorun çıkmaz :) Maaşallah :)

rsb

aklımdaki ölçü 195/45/15 ti ama  bu ÅŸekilde denk geldiÄŸi için uygunda geldiÄŸinden böyle aldım ama  davlumbaz üzerinde iÅŸlem yapılarak sürtmeyi en aza indirmeyi düşünüyorum ...  3,5 cm mi 5 cm mi diye düşüne düşüne bi hal oldum ama  ikisinin arasında deÄŸiÅŸen biÅŸey yok sürtme acısından bence ... cünkü ikisindede sadece  önlerin ölçüsü deÄŸiÅŸiyo ikisindede arkalar 3,5 cm alçalıyo ... yani deÄŸiÅŸiklik sadece  önde oluyo 3,5 cm ve 5 cm olarak ...  onur arkadaşında 195/50/15 lastikle önler 6,5 arkalar 6 cm özel alçaltma uygulamasına güvenerekten bende 5 cm alçaltmayı dusunuyorum ... inÅŸallah umdugumuz gibi olur ... 

son olarakta jantların boyasında ufak tefek kusurlar oldugundan tekrar boyıcam ...  böyle parlak siyahmı kalsın yoksa mat siyahmı yapayım ??

atego

Plasti-dip diye bir ürün var duydunuz mu? Onu alıp onunla boyamanızı öneririm jantları eğer siyaha boyayacaksanız. Google da videolarını aratın neden böyle dediğimi anlarsınız. 45 TL kutusu :)

nizam

Alýntý yapýlan: atego - 07 Haziran 2011, 12:13:56
Plasti-dip diye bir ürün var duydunuz mu? Onu alıp onunla boyamanızı öneririm jantları eğer siyaha boyayacaksanız. Google da videolarını aratın neden böyle dediğimi anlarsınız. 45 TL kutusu :)

evt çok deli bir malzeme
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

rsb

kabul ediyorum çok güzel bi ÅŸey ama kalkma olayı sinir bozucu :( kaç tane video izlediysem  hep plasti dip in sökülmesi ile karşılaşıyorum :D

nizam

Alýntý yapýlan: rsb - 07 Haziran 2011, 13:52:27
kabul ediyorum çok güzel bi ÅŸey ama kalkma olayı sinir bozucu :( kaç tane video izlediysem  hep plasti dip in sökülmesi ile karşılaşıyorum :D

istediğin zaman sökebiliyorsun o malzemeyi uygulama için güzel
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

rsb

istediÄŸim zaman sökülebilmesi güzel ama   istemediÄŸim zaman söküldüğünde ?

STAK67

Alýntý yapýlan: rsb - 07 Haziran 2011, 14:07:25

mat görüntü istiyosan ve sökülmesin istiyosan mtn94  8)

atego

Alýntý yapýlan: rsb - 07 Haziran 2011, 14:07:25

Kullananların yorumlarına oto yıkamalardaki basınçlı suyla bile çıkmıyormuş. Ben plastik parçalar için almayı düşünüyorum :)