Rsb'den Yeni Foto Günceli Syf:15 :)

Başlatan rsb, 09 Şubat 2011, 17:34:25

« önceki - sonraki »

rsb

Aranızda yeni olduğum için arabamı görmenizi istedim ..
Çok fazla resim çekemedim ama sizlere bi kaç resmini paylaşayım ...
Olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum ...

......................................................................................

dj_burak

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin aramıza hoş geldin :)

alper19

hayirli olsn masallah kazasiz belasiz  :tamamdir

Kursat

Hayırlı olsun, maşallah. İyi forumlar (=
| m . K . c . |    KONYA

relaxizmir

Kazasız belasız kullan.İyi forumlar.
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

rsb

Sağolun beyler ...Teşekkürler ...Sizlerede iyi forumlar...  ;)

Aklıma gelmişken sizlere sorayım .. sis lambası takmak istiyorum .. sizce bu 60-70 tl ye satılan yuvarlak reflektörlü sislerdenmi taksam yoksa bi kaç kişinin arabasında gördüğüm köşeli olanlardanmı taksam .. Birde köşelilerin fiyatı nedir ?? bunlar xenon'a uygunmudur ??

dj_burak

fiyat olarak sana pek yardımcı olamam ama şöyle bir bilgi vermek isterim senin farların köşeli bunlara yuvarlak sis gitmez ancak angel takarsan onlarda köşeli sisler estetik durur eğer bu şekilde kullanıcaksan köşeli al derim

PoloGTI

köşeli orj hella 130 lira tanesi  >:( hoşgeldiniz :)
Vw Polo 6N

alper19

2 tanede sislerin oturacagi tampon panjurundan almasi gerekecek sanirim + tesisatta cekilmesi lazim

rsb

hoşbulduk arkadaşlar  ... köşeli hoşduruyo gerçekten... tesisattan kastınız nedir ? aydınlatma anahtarımındeğişmesimi gerekiyo yani?

alper19

yok degismesine gerek yok simdi orjnalinde sis fari olmadigi icin oraya giden bi elektrik tesesati yok onun icin tesisat cekilecek cekildikten sonra aydinlatma anahtarinin arkasindan arkadaki sis lambasina giden kablo bulunur ona baglanir

PoloGTI

Alıntı yapılan: alper19 - 09 Şubat 2011, 23:29:49
yok degismesine gerek yok simdi orjnalinde sis fari olmadigi icin oraya giden bi elektrik tesesati yok onun icin tesisat cekilecek cekildikten sonra aydinlatma anahtarinin arkasindan arkadaki sis lambasina giden kablo bulunur ona baglanir
+1 yada farları acmadan yakıyım dersen ayrı bir anahtar yapılabilir  8) sisleri alda bir abi 260 tl kapaklarda ucuz 10 10 20 lirada o tutar :D
Vw Polo 6N

alper19

benim ayri yaniyodu surekli unutuyorm diye normal far anahtarina baglattim :D

PoloGTI

Alıntı yapılan: alper19 - 10 Şubat 2011, 00:08:07
benim ayri yaniyodu surekli unutuyorm diye normal far anahtarina baglattim :D
;D ;D
Vw Polo 6N