Golf 3 VR6 Karlık Aranıyor.

Başlatan G60, 20 Temmuz 2007, 01:32:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

Elinde olan varsa fiyat verirse sevinirim.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

corrado_g60

hayırdır osman :D
sendemı gızlı gızlı bıseyler yapıon bazı arkadaslar gıbı  ::)

G60

Başladık ufaktan Mehmet. Çıkar kokusu yakında. :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

G60

VR6 karlık arıyorum işte daha ne açık oturumu. Tospaya takmıcaz. :D

SPoRTeXHauST

Konu açmanı bekliyoruz artık :) Yada alım satım işlemlerini bekleyelim. 06 ABF Seni  :melek:
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

Tholl-ga

osman çarşambaya kadar dayanırsan sana fiat alırım.zaten 2 parça göndermeside kolay olur ;)

G60

Tolga iyi olur valla. 5 sene beklemişiz arabayı bir VR6 karlık mı bekleyemeceğiz...
Erdem arabanın hiç bir işlemi kalmadı. Bu sabah gerçekleştirdik alışı. Sadece emniyete gidip ruhsat çıkartıcam yeni.

corrado_g60

tyMu

Hayırlı olsun kardeşim güzel araba :)
güncel :d

G60

Aksaray'da bir yerde bulmuş Erdem. Pazartesi kendi parçasıyla birlikte gidip alıcak inşallah. O zamana kadar güncel değil. :D

VWR

guncel...

280 derece eksantirik ve headers araniyor.....
Anlayana Sivrisinek Saz; Anlamayana Davul, Zurna Az...

G60

Alıntı yapılan: VWR - 21 Temmuz 2007, 22:47:09
guncel...

280 derece eksantirik ve headers araniyor.....

Ne yaptın abi.. Hediye edeceksen ayrı tabi. :D

Tolga sen gene bir bak çarşamba günü merak ettim fiyatını.

vw6n