Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Caner's 1991 Golf Mk2 - (SATILDI) - Sayfa 20

Caner's 1991 Golf Mk2 - (SATILDI)

Başlatan cnr_mk1, 07 Şubat 2011, 22:48:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cnr_mk1

Alıntı yapılan: tech_00 - 14 Aralık 2011, 01:33:28
Ben bu pirellili halini ATS den daha cok sevdım,emeklı aracı dıyosun herkesı erkenden emeklı edıceksın valla  ;)
bunlar pirelli değil berk fabrikanın orjinal koyduğu demir jantlar.emekli aracı derken orjinal hali o anlamda  :tamamdir

cnr_mk1

önden lpg siz arkadan lpg li  serhat caktırma :)  :saygılar

tech_00

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 14 Aralık 2011, 01:44:12
bunlar pirelli değil berk fabrikanın orjinal koyduğu demir jantlar.emekli aracı derken orjinal hali o anlamda  :tamamdir
Tamam işte bende her emeklıye böyle orjınal araba verıyolarsa herkes emeklı olur manasında yazdım :D

cnr_mk1

Alıntı yapılan: tech_00 - 14 Aralık 2011, 01:53:32
Tamam işte bende her emeklıye böyle orjınal araba verıyolarsa herkes emeklı olur manasında yazdım :D
ilerleyen saatin azmine uğradım,ben bitmişim berk  ;D hadi iyi geceler herkese   ;D

cnr_mk1

Bugün veletin benzin otomatiği arızalıydı onu yenisiyle değiştirdim.ve veleti benzinde calıstırdım.ardından bi kaç yapılması gereken işler vardı.aracı satma kararı aldığımdan dolayı onlarıda yaptırayım dedim ve aracı masrafsız teslim edeyim yeni sahibine düşüncesiyle ustama uğradım gerekli inceleme yapıldı ve hafif kabarık listeyi aldım ardından parcaları aldım ve yarın sabah veleti ustama teslim edicem.yapılacak işlemler:

ön takım olarak
1- sağ - sol alt salıncak arka burcları değişecek
2- sağ rot bası değişecek
3- rot ayarı yapılacak

diğer bi işlem olarak ise krank keçesi ve kartel contasından biraz yağ kaçağı vardı onlarda yarın hallolacak inş.krank keçesi ve kartel contası değişecek ve motor altında yağ görmeyecez inş...

ReDDeviL

ADK

cnr_mk1

cnr_mk1

bugün bizim veletin krank keçesi ve kartel contası değişti.bide eksantirik mili keçesiydi sanırım o da değişti.yağı tamamlandı şanzuman yağı kontrol edildi gaz ayarı yapıldı.rölanti ayarlandı.ön takım ve rot ayarı yarına kaldı artık  :(
buarada bugün erci abiyle beraberdik güzel bi gün ve biraz macera yasadık.süprizler erci abi de asıl  :)

Han

Çoğu bitmiş maaşallah diyelim çiçek gibi mk2 in var :D

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

cnr_mk1

Alıntı yapılan: Han - 21 Aralık 2011, 20:02:18
Çoğu bitmiş maaşallah diyelim çiçek gibi mk2 in var :D

eyvallah abim saolasın.motor mekanikten yana usta skntısı cekmedim işlerini beğeniyorum onada kefil olurum.  :D

Han

Onada gideceğiz zaten :D Bu sefer senin sözünden çıkmayalım :D :tamamdir :sevgi: :tavkiss:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

cnr_mk1

Alıntı yapılan: Han - 21 Aralık 2011, 20:05:50
Onada gideceğiz zaten :D Bu sefer senin sözünden çıkmayalım :D :tamamdir :sevgi: :tavkiss:
estağfurullah abi.elimden geldiğince yardımcı olmak benm amacım.  :)   hamd olsun volkswagen ciyiz...