Tavan Döşeme

Başlatan fevzi97, 06 Şubat 2011, 00:41:59

« önceki - sonraki »

fevzi97

Arkadaşlar aracın tavan döşemesinin köşelerinden sarkmalar var acaba pratik bilgisi olan var mı ne yapabiliriz. Döşemeciye sordum komple değişmesi gerekiyor dediler.Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Tşk.ler.

mustafatsum

Tamirat için ,maalesef,  ne yapsanız da olmaz..100-150 tl ye yeni döşüyorlar.

tarihcifss

arkadaşlar benm de direklerimdeki bezlerde açılmalar olmuştur döşemeciye gittim derby sürdürdüm altına yapıştırdım ve kendim ıslak mendille sildim hoş oldu..en azından eskisinden güzel oldu..ama derby biraz kurumadan hemen bezi yapıştırmayın üstüne çünkü beze çıkıor ve leke yapıyor...
BEŞKAZALI tarihcifss

qxqxq

arkadaşlar direkleri falan yapıştırmayın derby sonradan kendisin atıyo iyi bi çözüm yolu değil 20-30 liraya yeni kaplıyolar.biz dün döşettirdik elinde hemen hemen bizim döşemenin aynı tonunda vardı döşettirdik pırıl pırıl oldu hemde kesin çözüm oldu

qxqxq

zaten döşemecinin bize deiği abi yakında tavandanda atmaya başlar dedi yapıştırmak kesin çözüm değill dedi

tarihcifss

kardeş ben sadece ön sağ sol direkleri yapıştrdım..ayrıca bulunduğum yerde aynı döşemeden yok.benzeri var o da basit kaçıyo.tavan atma yaparsa deiştiririm..
BEŞKAZALI tarihcifss