polo 6n on sisleri hakkinda

Başlatan METiN, 18 Temmuz 2007, 21:07:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

sisler sportline sisleri.Tampondan bir noktada oturmuyo sis ızgarasının ayakları sanırsam..Valla benim şu proje olmasaydı hemen kapıcam.Bakalım emrah kardeşimizde bir denesin inş. olur onun aracına
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

emrahisilti

metin abi bugün kargoya verecekti.yarın deneyip sonuçları sizlere bildiririm

emrahisilti

bu arada farlar sportline mıydı.ozaman büyük ihtimal banada uymayacak

Ouzoo

1.6 lara uymuyor emrah sportline sisleri bunlar evet.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

METiN

Bugun Emrah kardesime sisleri yolluyorum arkadaslar, bu sisler orjin Hella, ama dedigim gibi sislerin baglantı yani vidalama sekli 6n ile sportline farklılıgı var sanırım, mahallemde 2000 model Poloda birebir aynısı var, ama bizim ufaklıklarımıza 97-98 pololarımıza uymuyor, bakalım birde Emrah denesinde sonuc ne olacak görecegiz :)
Tunacım ya keske olsaydı, sisli araba bi baska sekil duruyor :) heleki Poloda :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

Ouzoo

İnşallah uyar yahu.Kazanan kargocular oldu bea Metin abi sonuçlansın hayırlısıylan alanda satanda kazansın :)

emrahisilti

bencede inşallah uyar. bende bayadır sis arıyodum çok iyi olur.

SZR

Hadi bakalım merakla bekliyoruz. İçinede beyaz ampulleri taktıkmı hoş olacak..

emrahisilti

SZR

Kanka hele bi sisleri tak ampuller kolay, hallederiz ;)

JudasDSC

geç olacak ama arkadaşa uymazsa ve benim98 sportline a uyarsa bende talibim sislere.

TuningLINE

Alıntı yapılan: JudasDSC - 27 Temmuz 2007, 00:29:14
geç olacak ama arkadaşa uymazsa ve benim98 sportline a uyarsa bende talibim sislere.
aslında Metin le bir gün bir yerde toplansaydınız hepiniz
sırayla takıp bakardınız kime uyuyorsa o alır olur biterdi :) ::)
Emrah' tan daha ses çıkmadı uydumu uymadımı bakalım
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

emrahisilti

birazdan gidip alıyorm sisleri kargodan haber veririm

Ouzoo

Alıntı yapılan: TuningLINE - 27 Temmuz 2007, 09:23:41
aslında Metin le bir gün bir yerde toplansaydınız hepiniz
sırayla takıp bakardınız kime uyuyorsa o alır olur biterdi :) ::)
Emrah' tan daha ses çıkmadı uydumu uymadımı bakalım

:D :D :D