Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
5ani5 MK3 GTİ - Sayfa 70

5ani5 MK3 GTİ

Başlatan 5ani5 mk2, 03 Şubat 2011, 20:46:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5ani5 mk2

acelemizde yok vaktimizde:=) zaten vento kaputta bulamadım ayar oldum:=)
Exclusive Garage

cengizhan_mk3

www.parcasepeti.com   ;) www.parcatreni.com  ;) daha çıkmacı doğan abi  ;) başka :D :D :)

5ani5 mk2

[quote author=cengizhan_mk3 link=topic=19843.msg408106#msg408106 date=1342042845
www.parcasepeti.com   ;) www.parcatreni.com  ;) daha çıkmacı doğan abi  ;) başka :D :D :)

[/quote]

sıfır almaya var abi takas etcek biri lazım kendi kaputumda bişi yoık bide diger mk3 kaputu var 2 tane mk3 kaputu varken ventoda almıyım :=) zaten arabadan parça satamakk elimizde kaldı :))
Exclusive Garage

cengizhan_mk3

;D ;D ;D doğru diyosun.. ya Fatih MGY kimde şimdi yine satılıklara çıktı ne oluyo kusen bu araca en iyi sen bilirsin .. Araba heder oldu ortalık malına döndü ne işler dönüyo anlamadım..  ??? ???

GTİ MEHMET

cengizim taktın sende MGY kanka ne iştir ya ;) onu tayfun yaptı etti soğudu makineden sattı çocuk sonra araba dötr dörtlük olduydu izmirde ama soğudumu soğuyo insan işte bir kez.. şimdi cupraya biniyo kendisi :)

5ani5 mk2

MGY yi bostancı snayide gördümm geçen gün. rolanti problemi varmış benim ustaya getirmişler :)) ama gayet iyi görünüyodu motor durumu hakkında kapak contası degişmişti ve sorun kalmamıştı satıktamı bilmiyorum suan kimde bilmiyorum :)  mk3 e gönülden baglı olmak lazım ben hala Aşık biri olarak parasal sorunları aşarsam mk3 e binmeye devam edicem.. :))  herkezz ilan veriyo ilan vermek ücretsiz:))
Exclusive Garage

GTİ MEHMET

5ani5 mk2

bu arada hiç günceel çekemiyorum arkadaşlar ama kızmayın inanın hiç vaktim olmuyo daha aldıgım vento farlarını karartamadım. vento panjurum tr ye geldi arkadaş aldı ondan bile gidip alamadım.. inş bu haftadan sonra ilgilenmeye başlıcam ay sonunuda tamamen bitirmek istiyorum artık çok uzadı aracım hala kaportacıda kendi dükkkanıma bile alamadım yer yok :)) Esiki gibi çok detaylı paylaşmak istemiyroum Nazara geeldik bitince  1.2 resim max.  kusura bakmayın :)
Exclusive Garage

cengizhan_mk3

istanbulda yine ilanı varda ondan sordumm ya ne nedir ne değildir .. mehmetim biliyon bitane mk3 arıyoz o da az çok bildiğimiz araba en iyi bilgiyi fatih bilir diye sordum bakalım işleri toparlıyoruz vizyona bir mk3 sokacaz tekrar ama inan biraz uğraşılmış birşey istiyorum sıfırdan yapmak yoruyor hem vakit hem nakit açısından..  ;) ;) ;)

barut

Sen hatayı çiçek gibi aracı satarken yaptın ve onun gibi bir tane daha zor bulursun. Vizyon mizyon hepsi hikaye adam gibi mk3 bulmak samanlıkta iğne aramak gibi birşey

GTİ MEHMET

vallahii tayfun abi süper isabetli bir söz ettin..üstüme bende alınıyorum cengizin durumunda biri olarak ister istemez :)  valla inan temiz mk3 mü bulmak ve bulduktan sonra uğraşmakmı, insan hayatı için türkiyede zorlayabiliceği en büyük sınırlardan biri olarak görünüyo bence :) önce bekar olcan abicim zaten kafadan :D :)

GTİ MEHMET

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 16 Temmuz 2012, 00:24:09
istanbulda yine ilanı varda ondan sordumm ya ne nedir ne değildir .. mehmetim biliyon bitane mk3 arıyoz o da az çok bildiğimiz araba en iyi bilgiyi fatih bilir diye sordum bakalım işleri toparlıyoruz vizyona bir mk3 sokacaz tekrar ama inan biraz uğraşılmış birşey istiyorum sıfırdan yapmak yoruyor hem vakit hem nakit açısından..  ;) ;) ;)
cengizim sanada kalpten inanıorum sabırlı ve gti mk3 project akan o gözlerinden bunu anlayabiliorum güzel kardeşim saygılar ;)

barut

Gti projesi için adaşımdan fazla isteklisini görmedim forumda ama o bile dayanamadı çipuraya kaçtı. O yüzden bulabilirsen adam gibi sportline al dertsiz tasasız kullan :)

GTİ MEHMET

olsun cuprada ABF ciğer aynı ciğer ama işte adamın soğutular mk3 den MGY yüzünden