Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
5ani5 MK3 GTİ - Sayfa 69

5ani5 MK3 GTİ

Başlatan 5ani5 mk2, 03 Şubat 2011, 20:46:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gültekin77

Çok geçmiş olsun Bilal kardeşim.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

ArudA

geçmiş olsun allah beterinden saklasın herkesi
DRİLL

5ani5 mk2

saolsun eksik olmaaaaaayın  aarkadaşlarr boyaya sokuyorum bnde bel altı boyatıcam tertemz olsun :)
Exclusive Garage

htmetin

Fatih buluşma yapcazz sensiz olmaz arabayı yetiştir ramazan sonuna
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: htmetin - 29 Haziran 2012, 10:10:15
Fatih buluşma yapcazz sensiz olmaz arabayı yetiştir ramazan sonuna

terzi kendi sökügünü diikemez :) kendi arabamıza sıra gelmiyo bugun kurcaladım sagını solunu 1 saat ama da işi var :)) v ento kaput lazım :))
Exclusive Garage

ilker mk2

bugün gördüm abi seni kuzuyla bostancı sanayiye giriyodun otobüsteydim selam veremedim :) bi daha bostancı sanayiye geldiğinde haber verde bi çayımızı iç :)

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: ilker mk2 - 29 Haziran 2012, 23:30:03
bugün gördüm abi seni kuzuyla bostancı sanayiye giriyodun otobüsteydim selam veremedim :) bi daha bostancı sanayiye geldiğinde haber verde bi çayımızı iç :)
aynen karrdşimm ben maslaktayım araba bostancıda 2 saat trafikden sonra anca 1 saat uraştım dükkanı kapattık geldim eve napalım koştırmaca ama böle sallıya sallıya 2 aydır kaportada araba :) neysekii bitti toplıcaz boyadan gelicek çamurluk sonra takıcaz tampon almadım daha onuda almam lazım bakalım kısmet :=)
Exclusive Garage

ilker mk2

hangi dükkanda abi senin araç arada gidip bakalım calısıyolar mı ustalar kontrol etmek lazım :)

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: ilker mk2 - 01 Temmuz 2012, 12:40:22
hangi dükkanda abi senin araç arada gidip bakalım calısıyolar mı ustalar kontrol etmek lazım :)

bitti çok şükür suan beni bekliyo toplanmak için :)) veysel usta işlerden fırsat bulursa toplıcak ama yogun oda :)
Exclusive Garage

Halil_50

Veysel usta güzel yapar işini  :tamamdir

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: Halil_50 - 02 Temmuz 2012, 02:24:36
Veysel usta güzel yapar işini  :tamamdir

yapıcak tabi :)) kiimin arabası :))
Exclusive Garage

ilker mk2

ben bostancı sanayiye yakınım abi biliyosun bi eksiğin gediğin olur arabana ulaştırman gereken bişey olur hertürlü bi mesajla hallederim işini aklında bulunsun yardımcı olurum elimden geldiğince :)

cahitarsal

senın bu tırt araban ne znm cıkıcak yaaa  ;D ;D
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

cengizhan_mk3