Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
5ani5 MK3 GTİ - Sayfa 20

5ani5 MK3 GTİ

Başlatan 5ani5 mk2, 03 Şubat 2011, 20:46:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: ercijuana - 02 Mayıs 2011, 00:50:50
Aynen hafif çiroz birini al :D ve çek videoyu bekliyoruz :d
inşşş arkadaslarr havalr bozdu duzelsin bi akşam cekerim. Bi arada dyno testine sokucam Mk2 de 5hp kaybım vardı MK3 ü merak ediyorum. ;) :D
Exclusive Garage

GolfMk1Cabrio

Dynoyu sordum burda 75TL sana 50 TL olur dedi  :D Yazın orda çalışmaya başlarsam beleşten istediğim kadar sokarım  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

5ani5 mk2

;D
Exclusive Garage

HecctoR

Ohhh miss.. Hemen bende koyuyorum kıskandım :D
Referee

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: HecctoR - 17 Mayıs 2011, 23:40:50
Ohhh miss.. Hemen bende koyuyorum kıskandım :D

hehee:) koy kardeşş:)
Exclusive Garage

freegane

Bilal o yıkama makinaları arabanın boyasını ne hale getirir biliyormusun?  Hem de siyah renk arabayı... :t

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: freegane - 18 Mayıs 2011, 03:51:11
Bilal o yıkama makinaları arabanın boyasını ne hale getirir biliyormusun?  Hem de siyah renk arabayı... :t
biliyorum abi ama arada mecbur kalıyorum :) pasta cilaya gircek  zaten yakın zamanda.
Exclusive Garage

aykuttuncer

guzel arac masallah kazasız belasız kullanman dılegıyle ;) vıdeonda guzel dıkkatlı ol allah korusun

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: aykuttuncer - 18 Mayıs 2011, 11:15:21
guzel arac masallah kazasız belasız kullanman dılegıyle ;) vıdeonda guzel dıkkatlı ol allah korusun

SAOL ABİ AYNEN BUNDAN SONRA YANIMA BİRİNİ ALMADAN VİDEO FİLAN ÇEKMEM:)
Exclusive Garage

aykuttuncer

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 18 Mayıs 2011, 12:04:32
SAOL ABİ AYNEN BUNDAN SONRA YANIMA BİRİNİ ALMADAN VİDEO FİLAN ÇEKMEM:)
ne demek kardeş :) tamam bnde severim süratı :) heyecanla ızledım yapışcakmı ibre diye ama :) tek basına hem cekım hem dıreksıyon allah korusun dıreksıyona ole bı sarılman lazımkı o suratte ufacık taşa degse teker mazallah kazasız belasız kullanman dılegıyle tekrardan arac on numara

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: aykuttuncer - 18 Mayıs 2011, 12:07:10
ne demek kardeş :) tamam bnde severim süratı :) heyecanla ızledım yapışcakmı ibre diye ama :) tek basına hem cekım hem dıreksıyon allah korusun dıreksıyona ole bı sarılman lazımkı o suratte ufacık taşa degse teker mazallah kazasız belasız kullanman dılegıyle tekrardan arac on numara

eyvallhh abii elimden geleni yapıyorum araça kendimden çok bakıyorum:) Hastalık oldu:)
Exclusive Garage

dgncn_1907

Burası bizim kavacıktaki opet  değil mi :)

aykuttuncer

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 18 Mayıs 2011, 12:10:39
eyvallhh abii elimden geleni yapıyorum araça kendimden çok bakıyorum:) Hastalık oldu:)
bizdede 1.6 sportlıne vardı gtını hıc dusunemıyorum o bile deli gibiydi allah utandırmasn