GTI'dan kim korkuyomuş ya Aslan besleyen yemini düşünmez bilmiyolar mı :saygılar Bu arada Abi senin iş yattı kaç defa aradım 1 kere bile açmadı
eyvaşllah kardeşimmm.. Bu gti benii kendine assıkk ettııı yaptıklrımdan sonraa tadınıı çıkarıyorum
bi ara dağılıyor gibi ses geldi ben tırstım burda valla
Maşallah diyelim Bilal'im.. 230-0 Km/h kaç sn. sürdü
Benzin bitti galiba ibre 0'a yakın duruyo aman diyim Şarkı seçimine hayranım abi Canavara Maşallah gitmem demiyor meret ya
mk3 gti 2.0abf stok. - Car Videos on StreetFireilk denememi yaptım arkadaşlarr:) motorda şuan sadece kötü bi açık hava flitresi vaarr bunun dışında katalizatöre kadarr duruyoo:) güzel bi aem flitre headers kat iptali ve chipden sonra tekrar denicezz inş:)bu arada araçta tekimm hem araç kullanmak hem kayıt hem vitess biyandanda teyibi filan kapatmakk bi hayli zor ara ara gaz kesmek zorunda kaldım:)
abi senin yaptıgını çorumlu yapmazya insan bi resmini filan çeker nasıl bişeymiş öleya:)
motor sesi gidişi ayrı bişey ya kazasız belasız kullanın inşallah
Alette Supersprint var ya muhteşem bi sesi var otobandada gece yarısında sessizliktede dinledim sesini
Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.