Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
5ani5 MK3 GTİ - Sayfa 12

5ani5 MK3 GTİ

Başlatan 5ani5 mk2, 03 Şubat 2011, 20:46:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SpeedyTR

Ben 3 cm'den daha fazla düşüremem sanırım, Antalya'nın yolları hiç iyi değil. sürekli hoplayıp zıplıyorsun, VR6 karlıklarda var, yazık olur.  :-[ lastikleri değişeyimde önce. :)

ALPER.

vogtland iyidir, vogtland candır, eibach bulamayanın yardımına koşar  ;D ben gayet memnunum darısı sana dostum

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: boralp - 17 Mart 2011, 00:07:50
vogtland iyidir, vogtland candır, eibach bulamayanın yardımına koşar  ;D ben gayet memnunum darısı sana dostum
:)eyvallah kardeşim tavsiye ettiler denicez yoksa aibach araştrıyodum :) ay sonu 4 gazlı amotrsör alıcam boge takıcam inş.:)
Exclusive Garage

ALPER.

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: SpeedyTR - 17 Mart 2011, 00:06:54
Ben 3 cm'den daha fazla düşüremem sanırım, Antalya'nın yolları hiç iyi değil. sürekli hoplayıp zıplıyorsun, VR6 karlıklarda var, yazık olur.  :-[ lastikleri değişeyimde önce. :)

ben 4,5 düşürücem bakalım :) çok diikat ederim çukura çakıra mk2 coillerle baya idman yaptım otoban harici gazlamam bek istanbul yollarınında nerde ne çıkıcagı belli olmuyo:)
Exclusive Garage

dgncn_1907

Forumda kırmızı bi gti vardı o da yay takıp düşürmüştü fakat arka lastikler çok içerde duruyodu hoş bi görüntü olmuyodu.  Onun içinde farklı birşey yapılıyor mu?

prens_0606

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 17 Mart 2011, 00:01:41
4cm abi eibach düşüremedik wogland denicez bakalım:)
baskan memet abinin yaylar ne oldu onları almıstın sen

5ani5 mk2

evet onlarıda ayarladım gibi bişey:) spacı
Alıntı yapılan: dgncn_1907 - 17 Mart 2011, 01:01:35
Forumda kırmızı bi gti vardı o da yay takıp düşürmüştü fakat arka lastikler çok içerde duruyodu hoş bi görüntü olmuyodu.  Onun içinde farklı birşey yapılıyor mu?
evet flans takıcaz arkalara kardes ayarladım ggibi bişeş onlarıda;)
Exclusive Garage

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: prens_0606 - 17 Mart 2011, 11:35:17
baskan memet abinin yaylar ne oldu onları almıstın sen
mehmet abidn aldım yaylar bunlarrr eibach diilmiş wogland çıktı takıcaz artık;)
Exclusive Garage

prens_0606

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin kardes

GolfMk1Cabrio

Maşallah Bilal abi project tam gaz sürüyor yaz da geliyo BBB'de buluşcaz İnşallah  :tavkiss:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 17 Mart 2011, 19:33:21
Maşallah Bilal abi project tam gaz sürüyor yaz da geliyo BBB'de buluşcaz İnşallah  :tavkiss:
inşşş  kardesimm o zamana kadar baya kendine geliicekk :)
Exclusive Garage

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

mehmetk

it ürür kervan yürür...