Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
98 polo yakıt 420krs ???? - Sayfa 4

98 polo yakıt 420krs ????

Başlatan kuzannn, 28 Ocak 2011, 00:26:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ACUMA

ARKADAŞLAR BENDE 98 MODEL LPG'Lİ OTOMATİK POLO VAR. ARAÇ LPG DE 340 KURUŞ YAKIYOR. ARACIN GAZ AYARINI DÜŞÜRTTÜYORUM. ARAÇ STOP EDİYOR. KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. LÜTFEN BANA YARDIM EDİN. BU SORUNLA DAHA ÖNCE KARŞILAŞMIŞ OLAN VARSA BANA YARDIM ETSİN. İYİ AKŞAMLAR

korurölmez

http://

ACUMA

ACUMA

ARKADAŞLAR BENDE 98 MODEL LPG'Lİ OTOMATİK POLO VAR. ARAÇ LPG DE 340 KURUŞ YAKIYOR. ARACIN GAZ AYARINI DÜŞÜRTTÜYORUM. ARAÇ STOP EDİYOR. KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. LÜTFEN BANA YARDIM EDİN. BU SORUNLA DAHA ÖNCE KARŞILAŞMIŞ OLAN VARSA BANA YARDIM ETSİN. LPG Yİ TAKDIRALI 7 AY OLDU
İYİ AKŞAMLAR

ACUMA

ARKADAŞLAR BENDE 98 MODEL LPG'Lİ OTOMATİK POLO VAR. ARAÇ LPG DE 340 KURUŞ YAKIYOR. ARACIN GAZ AYARINI DÜŞÜRTTÜYORUM. ARAÇ STOP EDİYOR. KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. LÜTFEN BANA YARDIM EDİN. BU SORUNLA DAHA ÖNCE KARŞILAŞMIŞ OLAN VARSA BANA YARDIM ETSİN. LPG Yİ TAKDIRALI 7 AY OLDU
İYİ AKŞAMLAR

orca

Alıntı yapılan: ACUMA - 27 Ağustos 2011, 23:29:24
İYİ AKŞAMLAR
selam ne marka lpg takılı aracda

RedMercury

isarda

Araç fazla yakıyo diyenlere:
99 model 1.6 polo Hb ile (LPG siz):
Klima açık,bagaj dolu ve araçta 3 yetişkin, 100 km yi geçmeyecek şekilde bir sürüş ve 5.5 Litre / 100 km.Tamamı şehir dışı kullanımda.
Daha ne olsun???

korurölmez

normali o zaten 3 kişinin kilolarının ortalaması 100ü bulmuosa iyi devirde 5.5 6.5 şehir dışında
poloların asıl derdi şehir içinde

gurkanpeker

Alıntı yapılan: korurölmez - 13 Eylül 2011, 18:57:34
normali o zaten 3 kişinin kilolarının ortalaması 100ü bulmuosa iyi devirde 5.5 6.5 şehir dışında
poloların asıl derdi şehir içinde

golf daha beter hocam :) 12lt 13lt yakıyor şehir içi :) sanki 3000 cc aracla geziyom lakabınıda v6 koydum sırf bu yuzden scooter aldım onla gezıyom şehiriçi :)

korurölmez

reallaz61

Düzce-Balıkesir toplamda 880km yol ve ortalama 100-120 km hızla 1,6 otomatik polo toplamda 350 TL yakıt. Bu ne ya, karar verdim kesin satıyorum. Bide gazlasak ne olacaktı...

orca

Alıntı yapılan: reallaz61 - 22 Eylül 2011, 17:46:45
Düzce-Balıkesir toplamda 880km yol ve ortalama 100-120 km hızla 1,6 otomatik polo toplamda 350 TL yakıt. Bu ne ya, karar verdim kesin satıyorum. Bide gazlasak ne olacaktı...
LPG yokmu aracında bendede 99 oto.vites polo var, araçta 2+1 yolcu bagaj ve arka koltuklar full dolu gündüz yolculuğu klima 2. konumda kocaeli-izmir-marmaris-erdek-kocaeli 450 TL gaz ile 1930 km 110-120 km arası sürat oda radar olan yerlerde otoban yada duble yollarda 140-160 arası kullandım

RedMercury

reallaz61

Alıntı yapılan: orca - 22 Eylül 2011, 22:31:57
LPG yokmu aracında bendede 99 oto.vites polo var, araçta 2+1 yolcu bagaj ve arka koltuklar full dolu gündüz yolculuğu klima 2. konumda kocaeli-izmir-marmaris-erdek-kocaeli 450 TL gaz ile 1930 km 110-120 km arası sürat oda radar olan yerlerde otoban yada duble yollarda 140-160 arası kullandım

Maalesef LPG yok, pekte taraf degildim ama görüyorumki farz oldu :)

orca

Alıntı yapılan: reallaz61 - 28 Eylül 2011, 10:50:22
Maalesef LPG yok, pekte taraf degildim ama görüyorumki farz oldu :)
eğer arabanı uzun süre kullanıcaksan ve de çok km yapıyorsan hiç düşünme hemen taktır ama hesabını yap tavsiyem lpg taktırırken iyi bir yerde taktır markası kadar tesisatın montesi de önemli forumları dolaş ayrıntılı bilgiler bulursun mutlaka
RedMercury