Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Yay ve amörtisör alıcam acil yardım

Yay ve amörtisör alıcam acil yardım

Başlatan onurc, 19 Ocak 2011, 13:34:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

şu sıralar aracı yere düşürüme planları içerisindeyim. en az 5-6 cm istiyor. çok yüksek çünkü. direk yay takmıcam . yayları ısıttırıcam. gazlı amortisöre çevirmem gerekiyor sertleştirmek içinde. önerileriniz neler . çoğu kişi ısıttırma dıyor ama. bız hıc bı sorun yaşamadık . varmı sorun yaşayan . yada önerebiliceniz hazır bir kit varmı ? teşekkürler..
ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

Boge al amortisörleri sonra onlar yüzde 40 filan sertleştir devam et. Konfor sıfır ama...

Fiyatı xxx lira pederin dilini çekmek paa biçilemez bilmem anladın mı :)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

tdipower

yayları ısıtcağına git kendini camdan at daha iyi  :) kaliteli spor yay seti+gazlı amortisör seti  senin ilacın bu 4 cm üzeri önermem

onurc

Ben heralde yanlıs yazdım . yayları ısıttırmayı dusunmuyorum . hangı akılla yazdım bılmıyorum  :)

atego

Fiyatları gayet uygunmuş. Ben de ikinci el coilover arıyorum ama zor sanırım :)

onurc

Sana karlık var. Benım karlıgı vereyım mı sana ?

atego

Deniz telefonda söyledi, şu an zaten alamıyorum öncelikte olan bir sürü şey var. Bu hafta içerisinde tamponu sökeceğim, kendi karlığımı da elden geçirmeyi düşünüyorum. Şimdilik masrafsız değişiklikler peşindeyim :D Ama tanıdıklara haber veririm isteyen olursa ulaşırım sana :)

onurc