Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
(Anket eklendi)Stopları değişiyoruz - Sayfa 3

(Anket eklendi)Stopları değişiyoruz

Başlatan ReDDeviL, 21 Ocak 2011, 20:47:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce hangi stop tercih edilmeli?

1
2
3
4
5
6

Ouzoo

1-2-4 murat 124
3 kuş serisi
5 harika polo sportline
6 iyi polo sportline
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

ahmetceylan

yaa
Alıntı yapılan: ahmetceylan - 21 Ocak 2011, 21:46:22
bence 4 abii hem orjinal görünüm hemde siyah zemin yakışırr

pardon :) ben 5 dicekmişimde resimlerin sırasını karıştırmışımmm:)
>> LoNeLyWoLf  <<

ReDDeviL

Alıntı yapılan: onurc - 21 Ocak 2011, 23:32:21
4. resımdekı markası nedır ? Ve onun kırmızısı varmı ? acıl ıstıyorum bu soruların cevaplarını  :)
onur 4 uncu resimdekini tanimadinmi benim sonar stoplarin ici siyah olani zaten bu
ADK

vw6n

ReDDeviL

Ya aslinda anket iyi olurmus ya, abi 5-6 hella stop bulmakda cok zor bir sorusturmak lazim
ADK

vw6n

6.stop aksarayda biyerde var  burdan tarif edemem ama dükkanları gez vitrinde duruyor dışardan görürsün. bugün bir bak işin yoksa belki siyahıda vardır ama fiyatları biraz pahalıdır.1,2,3,4 stopları takarsan diğer stopu sattığına deymez bence.

ReDDeviL

Bende tam onu sorucaktim bugun isim yok severim zten boyle gezmeyi aksaraydaki dukkanlara hic gitmedim aslinda ozelden adresu atarsan iyi olur abi o tarafta daha ucuz heralde..  En basiitinden o siyah ledlileri 390 na satanda var 260a satanda buldum bu kadar farkmi olutmus ya
ADK

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ReDDeviL

ADK

ReDDeviL

istanbulda daha uygun stop alabilceğim tuningci veya semt ...vs bilen varsa oraya yönelirim.. millet şaşırmış o ledlileri 390 a da satan var 100 lira daha ucuza satanda var
ADK

ReDDeviL

ledlilerden caymaya başladım , ouz unda dediği gibi 5 inci resimdeki hella da karar kılıcam  fakat bunları türkiyede bulamam heralde , yurtdışındanda zor gibi yani bulamıcaz  :D
ADK

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 22 Ocak 2011, 13:04:36
abi dalgamı geçion  :D

ne dalgası abicim öyle ararken denk geldi belki hoşuna giden biri çıkar :D

ReDDeviL

adam evdemi yapmış napmış   ;D bende uraşim evde bari A harfi led yapcam stoplara . apaçi style  ;D
ADK

ThE_Unforgiven

ne yalan sölim hiçbir şey orjinalin yerini tutmuyor altan orjinale en yakını al bence ;)