Komşu forumdan ben geldim Polo 6N imle beraber :)

Başlatan ThE_Unforgiven, 17 Ocak 2011, 23:18:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

vay arkadaş ne muhabbetler dönmüş böyle  ;D 4 kapıyı herkez beğenmesin bize özel kalsın bencede  :D  keşke baştan tek kapı alsaydın ya uğraşmazdın boşa ağabey
ADK

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 19 Ocak 2011, 13:19:49
vay arkadaş ne muhabbetler dönmüş böyle  ;D 4 kapıyı herkez beğenmesin bize özel kalsın bencede  :D  keşke baştan tek kapı alsaydın ya uğraşmazdın boşa ağabey

gaza geldik altan  ;)

Bu arada plakalar çıktı Yeni Plakam 

34 BK 0601
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

MeTHea35

ThE_Unforgiven

Ara çsatılıktır arkadaşlar durun bide satılık ilanı apıyım hemen :D

ReDDeviL

ADK

ThE_Unforgiven

ReDDeviL

ADK

ThE_Unforgiven

1.6 8v aee motorda düşünmüyor değilim klimalı sonrooflu olursa alırım.

ReDDeviL

kendi adıma fikrimi söylemek istiyorum bence 6n sportline tek kapı istediğin gibi bulamıyorsan , 6n2  tek kapı almak daha mantıklı ben olsam öle yapardım çünkü 6n in çekiciliğinin benim gözümde sportline oldukları için var , sportline almıcak olsam 6n2 alırdım çünkü içi daha güzel
ADK

hasoci

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 19 Ocak 2011, 15:44:33
1.6 8v aee motorda düşünmüyor değilim klimalı sonrooflu olursa alırım.
Hocam hayırdır ya? araç içine mi sinmedi? ani kararının sebebini merak ettim açıkçası...  ???
96 HB 1.6 LPG Laci Polo

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: hasoci - 19 Ocak 2011, 15:49:06
Hocam hayırdır ya? araç içine mi sinmedi? ani kararının sebebini merak ettim açıkçası...  ???

evet içime sinmedi ama usta mdahil herkes bundan temizini bulmaazsın diyolar.

Altan 1.6 8v motorları yüklemek polo 1.4 sportline yüklemekten daha kolay.Ben dış modifiye kadar motor modifiyesinide hesaplıyorum ;)

Kaldıki sportlie vitesleri cidden çok kısa ama tork düşük 124 nm 1,6 ların 15o küsür torku varbu nedenle kapka taşlama bile yapılamayansportline dan aee ye gçmeyi düşünme gayet mantıklı . Donanım olarak bana ön camlar elektrik + klima yeterli :)

ReDDeviL

ADK

Ouzoo

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 19 Ocak 2011, 16:01:10
Altan 1.6 8v motorları yüklemek polo 1.4 sportline yüklemekten daha kolay.Ben dış modifiye kadar motor modifiyesinide hesaplıyorum ;)

Polo 34 nickli arkadaşın aracına bakabilirsin ne kdr para harcayıp ne güç aldığına.
Aynı işlemleri Sportline'a yapanlar vtec kovalıyor  ;)
Gc nin kulakları çınlasın  :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..