Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sticker ve Buluşma - Sayfa 2

Sticker ve Buluşma

Başlatan savasgti, 14 Ocak 2011, 11:45:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

baki çelik

Allah gözünü doyursun Alper BBS RS var daha nerene jant istiyon sen  :t
Halilim havan batsın!  :D biz de aldık ama reklam etmiyoz  8) sen ATS alacağına önce bana kırmızı şeritli paspas bul sen alma sadece bul yeter  :t ayrıca şu fotoları koyup reklam etmeyin beni elimde direksiyon bi kafamda huni eksik onu da Allah'dan hep Alper takıyo  ;D

alpers3

Alıntı yapılan: baki çelik - 14 Ocak 2011, 23:49:19
Allah gözünü doyursun Alper BBS RS var daha nerene jant istiyon sen  :t
Halilim havan batsın!  :D biz de aldık ama reklam etmiyoz  8) sen ATS alacağına önce bana kırmızı şeritli paspas bul sen alma sadece bul yeter  :t ayrıca şu fotoları koyup reklam etmeyin beni elimde direksiyon bi kafamda huni eksik onu da Allah'dan hep Alper takıyo  ;D
bı gaz  werın dedık suclu olduk ya werın manyelı kasınıom bu ara bı jant yapayım takacak araba cok nasıl olsa en kotu senın kıllıgına dukkanda kıloların arasına koyarım kudur dur sen orda:D:D:D:D:D:DD:D

baki çelik

Allah'dan nazarım değmiyo varya yoksa sen dükkandan eve gidene kadar kötürüm kalırdın Alper  :o  beni 7 düvel gezdirdin de ATS aldırdın Alpeerrrr Alper rüyanda ATS'ler kovalıya seni  Alperr :bekleriz:

alpers3

Alıntı yapılan: baki çelik - 14 Ocak 2011, 23:55:19
Allah'dan nazarım değmiyo varya yoksa sen dükkandan eve gidene kadar kötürüm kalırdın Alper  :o  beni 7 düvel gezdirdin de ATS aldırdın Alpeerrrr Alper rüyanda ATS'ler kovalıya seni  Alperr :bekleriz:
kara jant takar oyle gezerım bak:D

suskun

paspasları ben alıcam kendi ellerimle senin arabana sercem aga sözüm var
ilk mesajdada halil yazmışsın ismimi  ;D ;D
alper garez olsun diye aldım jantları bakiye  :D :D :D
H.G WORKS

alpers3

Alıntı yapılan: suskun81 - 15 Ocak 2011, 00:05:11
paspasları ben alıcam kendi ellerimle senin arabana sercem aga sözüm var
ilk mesajdada halil yazmışsın ismimi  ;D ;D
alper garez olsun diye aldım jantları bakiye  :D :D :D
banada gaz werde bende alayım bı takım hadı gaz beklıorum:D

suskun

senin bbs ler bizim jantların 2 sinide  alır  :D
H.G WORKS

alpers3

sızın benı tawa getırecegınız yok ben kendı ısımı kendım hallederım ofset warmı senın atslerde mudur?

suskun

Ofset değeri 7 j  ET 28
H.G WORKS

alpers3

tmm ben daha buyuk bı ofset ayarlayım:Dbakı duymasın ama bı yerde var:Dbakıııııııııııııııııııııııııı wazcaydım duy sesımı:D

suskun

:D :D :D konuştuğumuz jantlarsa çaktırma  ;D
H.G WORKS

alpers3

Alıntı yapılan: suskun81 - 15 Ocak 2011, 00:17:05
:D :D :D konuştuğumuz jantlarsa çaktırma  ;D
bakı olu taklıtı yapıo hamıt:Dyasıosun bakı bılıoruz numara yapma:D

suskun

H.G WORKS

alpers3

yassssssıkkkkkkkk bakıme::D