Gözümüz Aydın Benzin 4 TL'yi Geçti 13.01.2011

Başlatan ozmo, 13 Ocak 2011, 17:27:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SNCKTR

valla abılerım bende partızan bısıkletı var gazelle dıe ben onu kullanıyorum benzın 3 tl yı gectıgınde ben basladım bınmeye ve halada kullanıyorum aractan farkı yok 28" jant ınce yanak lastık kampanalı gobekten 3 vıteslı fotosunu cekıp koyarım sızede tavsıye ederım ...ama kısa bacaklı arkadaslar kullanmasın bısıklet buyuk bıseyler olur falan  :D yaslı dedelerın yanından gecınce dona kalıyolar  ;)

Ouzoo

Ooo gazelle harika, bende dönüşte ondan alıcam tam şehir bisikleti.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

SNCKTR

ben komurlukte buldum basladım restore falan sımdı saat gıbı ♥☺♥

Ouzoo

Şaka mı ya! kömürlükte mi! gazelle mi! Alaaddin 'in sihirli lambası hikayesi gibi  :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

KOÇ:)

Bizim milletimizde toplu taşıma aracı kullanma kıtlığı var. Araban varken otobüse binmek olmazmış, ayıpmış, kınarlarmış gibi saçma sebeplerden binmiyorlar. Bizim ülkemize müstaak bunlar.

ThE_Unforgiven

Ben aracı sattım kurtuldum bu muhabbetlerden şimdi ilk sahibinden temiz değişeni olmayan bir yarış atından çıkma at alıcam beslicem daha ucuza gelir herhalde diyorum beygiri düşük 1 hp ama olsun ;)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

golf_4

bu zihnlyet ondanda vergi alır sen merak etme..2 gun once xxx bakanı .cıkmıs dıyorki dahatıcıı şirketler karmarjlarını düsürsün o zaman benzin ucuzlar..f demiyorki biraz vergileri asagı .cekelim ..benzlnin gelişl 99 kurus arkadaslar gerisl vergi .devlet akaryakattan nakit vergi topluyor bundan dolayı vergiden vazge.mezler.
Vorsprung Durch Technik

GolfMk1Cabrio

Yok mu içimizde avukat bize tam olarak haklarımızı söylesin bildiğiniz dolandırıcılıktan başka hiç bişey değil ki bu  >:(
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

golf_4

soforler odası gecen hafta tepkısını koydu dıye neler oldu onun uzerınede 2 defa zam geldi.boyle bır avukat yok ayrıca valla kafa tutanı alırlar  iceri blr daha gün yüzede goremez..yani boyle dava yı hıcbır avukat almaz
Vorsprung Durch Technik

atego

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: barut - 14 Ocak 2011, 15:37:39

büyük halinin çıktısını aldım akşama arabaya yapıştırcam  :bekleriz:
Bu stıckerın aynısını araba pazarında gezinirken bi POLO'da gördüm acaip ilgi çekmiş herkez okuyodu  çocuğun biride doğru diyo valla girdi sağlam girdi hala arkam acıyo diyodu  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

lostys

tüpraş, yıllık ürettiği 4 milyon ton akaryakıtın, yarısını iç piyasaya satıyor, kalanını ihrac ediyor. hem de litresi 1 liranın altında. bizim kullandığımız akaryakıtın pahalı olmasının sebebi, vergisinin yüksek olmasından. vergiler neden yüksek? vergi ödeme alışkanlığımız olmadığı için, düzenli vergi ödemediğimiz için... kısa vadede de bu düzelmeyeceği için, bu şekilde devam edeceği aşikar..

ozmo

Bu akşamki eylemceye katılım baya artmıştı ilk defa bu kadar çok dörtlü yakan araç gördüm artık yol kapatıp halay çekme vakti geldi galiba