Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
mk3 gti limited edition modfiye ...... infinity3455

mk3 gti limited edition modfiye ...... infinity3455

Başlatan infinity3455, 05 Ocak 2011, 15:55:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

infinity3455

arkadaşlar ...  slm.lar  herkeze  uzun  bir  süre  yoktum.....
mk3  gti   yada mk3   modifiye  yapacagım arabadaki   modifiye işlemlerini   tek  tek   yazacagım....
we  resimlerde oljak ....  a...  dan  z...yeee   kadar.....  dolu  bir  makina olajk ama  drag  yada   demo   bir araba olmujak   gerçektende   iyi  bir  modifiye  we   günlük   kullanılabilejek  we  trafikte sorun  yaşamadan   orjinallik  bozulmadan  iyi   bir  modifiye için    paylaşacajım 

saygılarımla  ....   Okan  YILMAZ   

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

prens_0606

valla okan kardes aynı seyleri bende düşünüyom ama bi türlü yapamadım sıkıntıları bi atlatamadıkki  ;)

infinity3455

fikirlerimi  paylaşacagım...  yorumlarınızı  bekliyorum ...

freegane

ben çok aradım bulamadım,bulduklarıma da  15-16 lira fiyat çektiler Allah kolaylık versin

prens_0606

gani kardes aradıgın mk^3 ise benimkini verim sana istersen

infinity3455

farkkı   olajak  bir  mk3   tasarlıyorum... tr tuning  modifiye listesinde  göreceginiz  bir tasarım olajak .....

cavanozz

Alıntı yapılan: infinity3455 - 05 Ocak 2011, 21:44:29
farkkı   olajak  bir  mk3   tasarlıyorum... tr tuning  modifiye listesinde  göreceginiz  bir tasarım olajak .....

okan uzun zamandır yoktun buralarda.. dönüşün muhteşem olacak sanırım... ayrıca dergiye girme konusu çok iddalı bir cümle, zaman ve maddiyat çok önemli...  :saygılar
yeni yine yeniden..!! 8)

ThE_Unforgiven

Ben olsam mk3 ile uğraşmazdım. Daha iddialı bir araçla uğraşırdım. Malum motor olarak en zor modifiye abf...

freegane

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 05 Ocak 2011, 23:03:14
Ben olsam mk3 ile uğraşmazdım. Daha iddialı bir araçla uğraşırdım. Malum motor olarak en zor modifiye abf...

Süleyman sen şimdi bana kızacaksın yine sana muhalefet oluyorum diye ama yapan olmadığı için modifiyesi zor deniliyor. Afedersiniz kaba bir tabir olacak ama ABF'ye osursan güç alıyorsun  ;D

ThE_Unforgiven

Gani ben çok araştyırdım netten zamanında :D En zor motor abf kimse kusura bakmasın taşlama bile yok yani ;) TR de akıllı adam abf ile uğraşmaz.... Madem dergiye çıkıcan daha güzel araçlar var.