Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW Golf MK3 GTI 3K - Sayfa 2

VW Golf MK3 GTI 3K

Başlatan GTI.MK3, 05 Ocak 2011, 02:13:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: corrado_g60 - 05 Ocak 2011, 16:57:10
bunda doğuş değilde eski sahibinin gazabı var..onu daha sevmıs bı arkadasıyla takas etmıs jantları  >:(

benim aracın ilk sahibini tanıdığım içib ujantlarla almıştı adam :D
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

corrado_g60

corrado_g60

GTI.MK3

Alıntı yapılan: cavanozz - 05 Ocak 2011, 14:28:48
allah kaza bela vermesin.. şahsi fikrim orjinal stopları daha şık gösterirdi... takmış olduğun kristal stop karartmalı olsaydı daha iyi olabilirdi..

:tamamdir
Son 1-2 haftadır aynı şeyi düşünüyorum. Bir ara orjinalleri takıp tekrar bi bakıcam. BBSler takıldıktan sonra duruşu zaten değişti, orjinal stopları daha agresifleştirir gibi geliyor. ;)
VW Golf MK3 GTI 3K

- 2004 Peugeot 206 HDI - 2005 Fiat STILO 3K  - 1997 Volkswagen Golf GTI 20.Jahre Edition -  ?

GTI.MK3

Alıntı yapılan: corrado_g60 - 05 Ocak 2011, 16:57:10
bunda doğuş değilde eski sahibinin gazabı var..onu daha sevmıs bı arkadasıyla takas etmıs jantları  >:(

Yeni sahipleri arabayı topluyor desene :D
VW Golf MK3 GTI 3K

- 2004 Peugeot 206 HDI - 2005 Fiat STILO 3K  - 1997 Volkswagen Golf GTI 20.Jahre Edition -  ?

Ouzoo

Maşallah, güzel gti. Stoplar güzelde siyaha pek parlak kalmış. En çokta direksiyonu beğendim çok güzel deseni hiç sırıtmıyor.Kazasız belasız keyifli sürüşler.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

GolfMk1Cabrio

Ohoooo ALper abi hoş geldin sonunda tekrar sokabildik forum ortamına yılbaşında o kadar bakındım Görüklede senin GTI' göremedim  :sevgi: Bu arada benim MK3'ü yakından gördüm hatta tam yolun karşısındaki kafede arkadaşlarla oturuyodum masadan  fırlayıp koştum Alper abi arkadaşlarım şahit  :tamamdir Bence bu stoplar yakışıyor abi smoked modele falan ihtiyaç yok çok şık ve sade duruyor Maşallah'ı var büyük ihtimalle bu hafta sonu buluşucaz senin tel var bende olursa ufaktan bi buluşma ben seni ararım katılırsan seviniriz  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

onurc

çok guzel ;) masallah kazasız belasız..
ok men 8) let s go   :halazn:

htmetin

Araban çok güzel Maşallah. Allah kaza bela vermesin. Utandırmasın. Arka stopların siyaha çalanları vardı onlar daha güzel durur gibime geliyor.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

GTI.MK3

Hepinize çok teşekkürler. Allah cümlemize kaza bela ceza vermesin.
Arka stoplarla kısa sürede ilgilenip yeni resimlerle fikirleriniz alıcam.

Gökhanım hoşbulduk öncelikle. Bu hafta çok yoğun geçecek benim için. Bu haftasonu bişeyler yapabiliriz müsait olursan. Olmadı pazar günü arabaları yıkatırız beraber :)
Bu arada Görükleye gelirsen haber ver. Araba da pizza16'nın arkasında yatıyor genelde.
VW Golf MK3 GTI 3K

G60

Napıyonuz etli ekmekler?
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

GTI.MK3

etliekmekler ;D

Özledin mi mk3'ü? :)

Hatırlar mısın bilmem, bu MK3 aşkı senin arabayla depreşmişti :D
VW Golf MK3 GTI 3K

G60

Hatırlamam mı, uyurken geçmiş heralde . :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

GTI.MK3

Uyumamak için de o kadar zorlamıştım üstelik kendimi :)
VW Golf MK3 GTI 3K