Arabamı sattım :(

Başlatan mehmetcevahir, 04 Ocak 2011, 20:08:59

« önceki - sonraki »

SPARTA

Abi gel kumburgaza giderken.yakupluda araba..hasırcılara park et.anahtarı vereyim.git bas gaza.şu elektrik yüzünden çıkmıyorum üstüne.

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: mehmetcevahir - 04 Ocak 2011, 23:29:37
ben sivaslıyım gardaş soğuk bize ne ede  :bekleriz:  ama süleyman sen yine de camı değiştirsen iyi olur havalar soğuyacakmış :o

abi çatlağın önünü çizdirecem yürümicek alacak arkadaş camı değiştirecek 200 tl gibi bir fiyatı var bunuda fiyattan düştüm zaten ;)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: SPARTA - 04 Ocak 2011, 23:31:08
Abi gel kumburgaza giderken.yakupluda araba..hasırcılara park et.anahtarı vereyim.git bas gaza.şu elektrik yüzünden çıkmıyorum üstüne.

ben bayrampaşadayım ne işim var kumburgazda :D Vatan caddesinde deniyecez :d

mehmetcevahir

Alıntı yapılan: SPARTA - 04 Ocak 2011, 23:31:08

süleymanı neden yalnız gönderiyorsun yoksa çekincelerin mi var sparta. aaa gti alan birine yakışmadı hiiiiç >:D

SPARTA

valla süleyman kardeşim aldığım ilk araba.hiç araba kullanmayı bilmeyen biri o gti'yi nasıl getircek hemen vatan caddesine.He valla süleymanı ben vatan cadedsinde bulurum.ama galiba 2 ay sonra falan araba aksaray ordu evinin yanında :)

ThE_Unforgiven

Lastikler sağlamsa asılırım köküne kadar söliyim sonra kızma :D

Sparta randevu ver bi deniyelim aracı ;)

SPARTA

valla haftaya çarşamba arabayı vatan caddesine çekerim inşallah.daha yakın bir zaman istiyorsan kumburgaza giderken gel yakupluya

ThE_Unforgiven

Senin araç nerde abi şu anda :D Tam olarak koordinatlar neresi D:

SPARTA

hasırcıların arkasında abi.Beylikdüzü yakupluda.hasırcılara 5 dakika. 182. sokak :)

ThE_Unforgiven

ne zaman getireceksin aracı vatan caddesine ? Sen araç kullanmayı bilmiyomusun abi yeniyim falan demişsin niye gti aldın ozaman :D

SPARTA

başlık amacından saptı.mehmet abi kusura bakma.Süleyman benim GTİ'yi çalıp sana satacak haberin olsun.bilmiyorum ama bu GTİ kendisi öğretiyor valla.bir de yollarda trafik ışık falan olmasa :(

ThE_Unforgiven

GTI son noktadır abi şimdi seni trafikte sıkıştıracaklar illa bas diyecekler D: Ama fren olarak en iyi araçtır. Sportlar gl ler durmazken sen frene bastığında arkadan biri halatla çekiyomuş gibi olursun ;)

ThE_Unforgiven

Harbiden başlığı katlettik :D

SPARTA

sen istedin diye haftaya  Ã§arşamba getiririm valla.artık biraz da cesaret.