Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
GoLf III ayna ve cam eLektrik şeması,ACİL..!

GoLf III ayna ve cam eLektrik şeması,ACİL..!

Başlatan betoqu, 03 Ocak 2011, 11:38:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

betoqu

ArkadaşLar,

Golf veya Vento III kasanın, ayna ve cam eLektrik şeması Lazım...

ThE_Unforgiven

sitede komple elektrik şeması verlmişti pdf olarak bir arama yaparsan bulursun eminim ;)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

betoqu

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 03 Ocak 2011, 11:39:55
sitede komple elektrik şeması verlmişti pdf olarak bir arama yaparsan bulursun eminim ;)

BuLdum,inceLedim ama bana Lazım oLan kısımdan öncesi var,motor tes. yani.. :) Sadece cam ve ayna Lazım,yoksa sitedeki yardımsever,dost kazanmayı iLke edinen Mk3'Lerden birine rica edicez,bize konu mankeni oLacak...  :D :D

freegane

ahaha ben arabamı satarak sıramı savdım Süleyman iş sana düştü  ;D  ;D  ;D  ;D 

ThE_Unforgiven

Bende satıyorum gani 6n ci olacam bundan sonra :)

Oğuzhan sana lasım olan nedir tam olarak yani elektrikli aynan var arızalımı yoksa aracına elektrikli aynamı takmak istiyorsun ?

prens_0606

elektrikli aynanın fiyatı nekadar süleyman abi benimki normal onları elektrikliye cevirebiliriz demiii

barut

VOLKSWAGEN GOLF- 3- 92/98 KAPI AYNASI SOL  ELEKTRİKLİ ISITMALI ASTARLI - OTO YEDEK PARÃ�ADA UCUZLUÄ�UN TEK ADRESİ ! OtoYedekParcaBurada.Com

r11 aracımda izmirde olmama rağmen ısıtmalı cam takmıştım mükemmel iş görüyordu ilerleyen zamanda mutlaka yapacağım işler arasında

barut

bu aynaların kumanda sistemi sadece soldamı var yoksa sağ kapı içinde ayrıca butonmu gerekir ?

ThE_Unforgiven

ThE_Unforgiven

Abi sol ayna yı ayarlayan yuvarlk yerde bir artı şeklinde düğme var altında bir düğme daha var o düğmeyle sağı solu seçiyosun hangi seçimdeyse artı ile o aynayı aşağı yukarı sağa sola ayarlıyosun ;)

ThE_Unforgiven

betoqu

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 03 Ocak 2011, 13:29:03
Bende satıyorum gani 6n ci olacam bundan sonra :)

Oğuzhan sana lasım olan nedir tam olarak yani elektrikli aynan var arızalımı yoksa aracına elektrikli aynamı takmak istiyorsun ?

Süleyman bana Lazım oLan,

ayna,power ve kumanda arasındaki şema. Ayrıca 16'  4*100 bbs  rs,Loqosuz ön panjur ve GTi karLık...