Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
CANIMA TAK ETTİ - Sayfa 2

CANIMA TAK ETTİ

Başlatan 10-UR, 31 Aralık 2010, 11:21:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cavanozz

onur biraz farkın olsun.. bu jantı mk3 gti hiç görmedim..   :D 
yeni yine yeniden..!! 8)

10-UR

bn 1 gün boyunca taktım kardes bu jantı..abes durdu bee cok ıyı olmus dıyen olmadı..bnde gerı verdım arkadasa:(
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

ThE_Unforgiven

Bende denedim gti jantı bizim 3 kasalarda hiç hoş durmuyor...
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

10-UR

bugun arkdasın dukkanda  otururken aklımıza jantın ofset kısmı ile göbeği parlak siyaha jant kenarlarını ve içinide polisaj yapalım dedik..bu güzel olabiri değiil  mi?

ThE_Unforgiven

10-UR

yok bnm ustundekı jantları:)

5ani5 mk2

iyi bir tornacıda jantları deldir:) RS gibisi yok bi abimiz 5x100 u 5x120 yaptı:) replicanın dayanımı nasıl olur bilmyorum ama kardeş:) güzelce dolsursun boşluklarııı.
Exclusive Garage

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 01 Ocak 2011, 16:00:06
iyi bir tornacıda jantları deldir:) RS gibisi yok bi abimiz 5x100 u 5x120 yaptı:) replicanın dayanımı nasıl olur bilmyorum ama kardeş:) güzelce dolsursun boşluklarııı.

çok tehlikeli bir iş bence bu :( Sonuçta delik sayısı çoğaldıkça metalin mukavetemi azalacaktır ki birde 4*100 ün deliklerini dolduracak balans sorunuda olabilir.. Bence böyle bir uygulamada porya değişimi daha mantıklı.

white quattro

Porya  değişimi +1
quattro

5ani5 mk2

porya degişimide masrafslııı:) dedigim gibi bbs orjnal olsa dell bişi olmaz ama replikalar ne kdar saglam blinmezzzz doldurmakta deligi doldurmak yetmez metal ile bütünleşmesi lazım çok saglam bi kaynakk makisi  gerekirrrmm sanırım:)
Exclusive Garage