Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
lastik sürtmesi - Sayfa 4

lastik sürtmesi

Başlatan prens_0606, 30 Aralık 2010, 15:06:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

Hadi gözün aydın davlumbaz sorun sayılmaz :D
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

cavanozz

ilk önce bakman gereken yere enson bakmışsın tebrikler..  ;D
yeni yine yeniden..!! 8)

prens_0606

saolasın abi ben öyle tahmin ediyorum bakalım müsait oldugumda biara göstercem yanlız  abi tam direksiyon yapıp yavas döndügüm zaman sürtmüyo ama biraz gazladıgım zaman araba hafif sola yatıyo o zman sürtme oluyo dün kapalı otopark bostu biraz fişirdedimde  ;D hemde deneyim dedim  :D

prens_0606

hayır baktım canda davlumbazda düşme yok ama yukarda dedgim gibi biraz gazlayınca pilastige sürtüyo virajda

ThE_Unforgiven

ozaman senin davlumbaj değil usta bi şekilde lastiğin geziniyor aşağı yukarı veya sağa sola ???
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

mehmetcevahir

rotlara, salıncaklara ve tabla burçlarına bir baktır.

prens_0606

ben rotcuya tekrar bi gidiym bari

mehmetcevahir

rottan kastım rot balansçı değil yanlış anlaşılmasın mekaniğe ve öndüzene bakan birilierini kastettim  :tamamdir

prens_0606

yani oto tamircime göstersem olurmu

mehmetcevahir

genel olarak oto tamircilerin hepsi bakar ön düzene çok zor bir iş değil ama eğer özellikle mekaniğe bakan birileri varsa tavsiyem onlara baktır. lifte kaldırıp boşluk yapıp yapmadığını kontrol edecekler amörtissör ve burçlara bakarlar.

prens_0606

tamircim zaten öz dayım ona bi söyleyim bakim önce bi o baksın sonra amostörcüye gösteririm duruma göre

htmetin

Alıntı yapılan: prens_0606 - 31 Aralık 2010, 18:46:11
tamircim zaten öz dayım ona bi söyleyim bakim önce bi o baksın sonra amostörcüye gösteririm duruma göre

Olmadıki bizim şöyle tamirci dayımız:)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

prens_0606

ayıp sana metincim ne zaman istersen basımın üstünde yerin var her türlü yardımcı oluruz nede olsa mk^3 kardesligi var aramızda ;)

61GOLF3

ARKDASLAR ROT KOLLARINDA VE ON DENGE KOLLARINDA BIRIN DIGERINDEN DAHA UZUN OLDUGUNDAN SURTME YAPIYOR ARABA MEKANICIYE ORDANDA ROT BALANSCIYA GIDI AYAR YAPTIRMASI LAZIM BASIMA GELDI BOYLE BIR OLAY
I ♥ German Style