Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
polo 1.6 1998 satildi - Sayfa 7

polo 1.6 1998 satildi

Başlatan alper19, 30 Aralık 2010, 00:45:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alper19

tamam o zaman abi  :)

atego

Ön ızgara çok güzel olmuş, ama lastik yanakları biraz kalın. Yine de çok konforludur o haliyle araba :) Ben çıtaları sökemiyorum sağolsun komşular hiç boş bırakmıyor her yer kapı ezikleriyle dolu. Maaşallah kazasız belasız binin.

cengo26

Alıntı yapılan: alper19 - 04 Ocak 2011, 00:06:26

tesekkur ederim haklsiniz 185 60 13 lastik bulmustum almadigima cok pismanim  :t
175/65/13 orjınal ölçüsü.ben bu ölçüden bulamadım.sonra sizin dediniz gibi 185/60 /13 taktım.sizinki 175/70/13 galiba deilmi ?

onurc

sökme zaten cıtaları bugra abı. kapıyı cok guzel koruyor. bende bugun yenı cıta aldım  :saygılar
ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: onurc - 04 Ocak 2011, 16:51:42
sökme zaten cıtaları bugra abı. kapıyı cok guzel koruyor. bende bugun yenı cıta aldım  :saygılar

bizdemi sökmeyelim yani onur ?
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc

senın guvercının de cıtaları yok . onada alalım  8)

ThE_Unforgiven

bende ondan sordum ama ben takmıcam sanırım...

onurc

bızım burda bır polo var. sol kapıdan vurmuslar. sadece esnemıs kapı göçmüş ıcerıye. çıta korumuş baya bı. lazım lazım

ThE_Unforgiven

o dandik lastik nasıl korumuş onur anlamadım hadi kapı çarpmasında etkilide kazada sanmam.

nizam

o çıta iki tane çıt çıta bakıyor onur kaza ile onu pek yandastıramadım
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ThE_Unforgiven

benim pejoda vardı çıtaları sökmediydim bauhaus un otoparkında kocaman jip girmiş yanıma kapıyı açmış güm :D Çıtaya gücvenmeyin gençler büyük araçlar çok piyasada....

ReDDeviL

ADK

atego

Park yerinde kapı açmayı kapamayı bilmeyen insanlar tüm gücüyle kapıyı dışarı ittirip vurduğunda çıtalar işe yarıyor. Hoş benim araba yaylıyken pek koruyamamış, amcanın biri öyle bir vurmuş ki boyası çıkmış kendi arabasının. Sağolsun şu an 5 cm lik ezik var arka çamurlukta.

ReDDeviL

Ben bir keresinde aksam vakti arabadaydim bir alisveris merkrzinde kadin ole bir koyduki kapiya ozur bile dilemedi bende gelisine bir tane onun kapiya saglam cakmistim kapiyla tekrar  ;D
ADK