polo GTI her türlü aracla kalkıo buyrun izleyin:)))

Başlatan oguz oktay, 27 Aralık 2010, 16:53:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bandareee

Sırtlanları geçmişti beşer yırtıcılıkta Dişsiz mi bir insan onu kardeşleri yerdi
Fevza bütün afakını sarmıştı zeminin Salgındı bugün Şark'ı yıkan tefrika derdi
asım

Serhat4Motion

$ofor farkida olabilir otomatiktir +dsgdir+ hafifligi ve kar$isindakinin o ozelliklerde olmayi$i avantaj saglar kisa mesafeli draglarda..

onceden 92 golf 3 gtd vardi benim 90pk  kalki$larda kimseye gecilmedim desem yanilmam herhalde.

ama ba$ka bir arabayla ayni boyle bir Poloya kalki$tada gecildim sureklilik halindede yakalayamadim ve o aracima guveniyordum hemde :))) polo kaybolup gitmi$ti.bende passatin icine deve ku$u misali kafami soktum usul usul ilerledim :) ama yinede  3arabadan biriydi o polo 530 m packet  - birde Corsaya o $ekil gecilmi$tim harici hepsini ayikladim :) tuningsiz varsa ayikliyoruzda tuningliyse zor :)

Mk1GTI

Pilotaj 1 numara. Adam sarı ışıkla yeşil ışık arasını çok iyi ayarlıyor. Dikkat ettiyseniz herzaman önce kafa çıkartıyor. Bu bir kumarbazın destedeki kağıtları saymasına benziyor. Çocukta gelecek var :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

oguz oktay

abi helal olsun diyorum bende arac hafif bide motorda guvvetli olunca ucak gibi kalkıo masallah 205 gti var onu öve öve bitiremiolar pug ları adam 5 boy cakıo resmen ;D

GolfMk1Cabrio

Erşana binin dediği gibi zamanlamayı çok iyi yapıyo ilk kafa kaldıran o oluyo 1 hiç patiye sardırmıyo 2 kasa hafif 3 GTI 4  8) Yalnız MK5 GTI yenseydi iyiydi be  ::)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

onurc

150 m cok kısa degıl mı ? farkındaysanız cogu arac 2. vıtesten sonra kovalıyor. ama czt ye yanlıs yapmıs :) o arac cok pskopat bır makıne.
ama helal olsun harbıden. dsg oldugunu zannetmıyorum
ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

ADK

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Mk1GTI

Alıntı yapılan: ercijuana - 28 Aralık 2010, 00:31:10
mk1 mk2 gti ile neden kalkmamış acep ::)

Onlara nefesi yetmez heleki 150mt de. :) :) GTD mk1 mk2 yeter oraya.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

xq288