Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
(golf mk III)(prens_0606) - Sayfa 7

(golf mk III)(prens_0606)

Başlatan prens_0606, 27 Aralık 2010, 14:02:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkdmr38

Yukarıdakiler üzerinde düzenleme yap abi tekrar tekrar resim ekleme
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

10-UR

Alıntı yapılan: namco - 08 Ocak 2011, 19:15:47
onur kardeşim şu senin arabadaki cristal sinyal çok güzel ben fk'nın sitesinde falan baktım ama bunlardan görmedim. türkiyede buldum birtane  https://www.otosupermarket.com/VW-GOLF-3-1991-HELLA-Sis-Fari-Set-Sol-Sag-2PT-008-956-801,PR-19444.html ama fiyat biraz kabarık.
sendekilerden nerde bulabiliriz acaba? veya sen satıyormusun?

birde bunlarda dummy fog yazıyor o nedir yahu? :) sahte gibi birşey mi acaba
bunlarda yurtdışı birçoğu türkiyeye göndermiyor sanırım
siyah zemin  Golf 3 Smoke Crystal Indicator & Dummy Fogs -  Autostyle Motorsport
crom zemin
        Audi B5 S4 2.7T > ES#248212
        MK3 Crystal Clear Turn Signal With Clear Fog   - FKRL5995

ben yeni bitane aldım cristal sinyal daha güzel içi carbon kaplama.aslında getirttebilirim,arakadaşla irtibata geçmem lazım:)
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

namco

Alıntı yapılan: 10-UR - 29 Ocak 2011, 13:47:49
ben yeni bitane aldım cristal sinyal daha güzel içi carbon kaplama.aslında getirttebilirim,arakadaşla irtibata geçmem lazım:)

Sen bu resimdekileri nerden aldın? Banada aynen böyle lazım. Onur kardeşim şu senin eski cristallerin yakından bi resmi varsa yüklermisin bide arkadaşa sorcam demişsin ne yaptın görüştünmü?

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

prens_0606

brkdmr38

Yapılanlarla evrim geçirmiş... güzel olmuş Hamit abinin vento ile yanyanada resim istiyorumm Abi ..  :tamamdir :tamamdir :tamamdir
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

prens_0606

Alıntı yapılan: barut - 30 Mart 2011, 18:55:21
oluyo oluyoooo süper  :tamamdir sırada ne var kardeşim ?

nasipse dahada bascaz aracı, logosuz pancur, sislere mercek ve xenon, v.s v.s birsürü sey ama en önemlisi kafamda güzel bi jant var o jantlardan bulabilirsem onları takcam bulamassam bbs rs ye devam ;D :D :D

tabi bunları vakit bulamadıgım icin uzun sürede yapıyorum :-[

ReDDeviL

Ats leri sevmezdim eskiden d3n1s cok ugrasti sevdirmeye zamaninda ama , son zamanlarda gercekten hosuma gidiyor masallah :tamamdir
ADK

prens_0606

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 30 Mart 2011, 19:15:01
Ats leri sevmezdim eskiden d3n1s cok ugrasti sevdirmeye zamaninda ama , son zamanlarda gercekten hosuma gidiyor masallah :tamamdir
saolasın Allah razı olsun bende ats leri mk 3 de sevmiyodum ama hosuma gitti bi takıp deneyelim dedim biraz binelim bakalım ilerde degiştiririz. ;)