HAYALİM GERÇEKLEŞTİ

Başlatan deli_kan57, 24 Aralık 2010, 23:32:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rbaydug

hayırlı olsun.. Kazasız belasız.... Aynı paspastan bende de var :)

BLaCk_VWoLf

Hayırlısı olsun güle güle kullanın  ;)

xq288

yok mu arttıran ??? (varmı başka aynı paspası olan)

DAS AUTO.

hayırlı olsun kardeşim.. vw her zaman bambaşkadır.

htmetin

Ver ayarı gelsin hayırlı olsun..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

golge

hayırlı uğurlu olsun

benim şoför paspası yırtılmış bulamadım bi paspas çok üzülüyorum : >:(
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

taraftar

hayırlı olsun dostum,,, güle güle kazasız belasız iyi günlerde kullan ...  :tamamdir

deli_kan57

ARKADAŞLAR HEPİNİZE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BURADA BULUNMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM. :sevgi:  BU MUTLULUĞU VOLKSWAGEN AİLESİNE BORÇLUYUM.  :'(       ARACIN VERDİĞİ HİSSİYATTAN OLACAK,KULLANICILARIDA SICAK KANLI OLUYOR. :)

golge

golf 4 güzeldir arkadaşım. yakışıklı arabadır. hem spordur hem de aileye de gider geniştir. golf ü diğer hatchback arabalarla karşılaştıramazsın golf ayrı bir konsepttir. iç malzeme kalitesi iyidir binenin gözünü okşar. konforludur şoför yolcu rahat eder. golfe biniyorsanız öyle kolay kolay da her arabanın sizi geçemeyeceğini bilirsiniz (az önce bi toyotanın yolda beni geçmeye çalışıp havasını alması gibi  >:D ) sizi mahçup etmez.
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

deli_kan57

aracıma her açıdan güveniyorum.konfor,sürat ve güvenlik açısından tartışılmaz bir araç. :tamamdir

golf2001

allah güle güle kullanmak nasip etsin.(hayırlı olsun)
araç fotorafları güzel sade oynanmamış fabrika çıkışı gibi duruyor.(en güzeli bence orjinali gibi durması)
sinan kardeş tekrar hayırlı olsun.net deki fotorafını değiştir artık yeni aracını ekle selam.

onurc

masallah kazasız belasız surusler .
scırocco mu ? 5 kurus vermem o arabaya  :) herkesın altına dusmus zaten . efsanelerle gezmek daha guzel  :tamamdir
ok men 8) let s go   :halazn:

egemes

arkadaşım öncelikle hayırlı olsun allah kaza bela vermesin  .. bide araç kaç model acaba ?

deli_kan57

yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.hepinizden ALLAH razı olsun.aracımın modeli 2001   :tamamdir