HAYALİM GERÇEKLEŞTİ

Başlatan deli_kan57, 24 Aralık 2010, 23:32:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deli_kan57

SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR;
artık bende sizin gibi özel kişilerden sayılırım.  parama kıydım ve kendime  kız gibi golf 4 comfortline aldım. arkadaşlar abartmış gibi olmayım,arabamda ne değişen var nede boya. içi dışı tertemiz.aldığım arkadaş saolsun volkswagenimin hakkını vermiş.içerisinde tek dal bile sigara içmemiş.aracım 79000 km de bakımları 77200 de yapılmış.lastikleri daha 2 aylık. stepnesi hiç kullanılmamış. utanmasam sıfır kokusu duruyo diyecem. :D   aracımı kadıköyden aldım.ben esenlerde oturuyorum. aracımın sadece dikiz aynasında bir sorun var.karartmalı ayna olduğundan içerisindeki sıvı aynanın ortasından çizgi olarak geçmiş. ALLAH banada sizede kazasız belasızve güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşaALLAH. araca 21.150 verdim. inanın o parayı fazlası ile hakediyor.direksiyona geçtiğimde  bütün stresimi atıyorum.onunla huzur buluyorum. :)   sizin bu araç hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.

oguz oktay

allah analı babalı bugutsun ozaman salakkca bi espiri oldu ama allah ii günlerde binmeyi nasip eder inş ;)

ReDDeviL

hayırlı olsun kardeşim araban kazasız belasız :tamamdir
ADK

deli_kan57

AMİN.. ALLAH herkese böyle hayırlı evlatlar nasip etsin inşaALLAH. ;D

ReDDeviL

ADK

deli_kan57

o zaman SCIROCCO gibisini  nasip etsin inşaALLAH.  :)

ReDDeviL

ADK

golfüçyüs

hayırlı olsun ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin  :melek: uyarı: aman dikkat bağımlılık yapar  :sevgi:

deli_kan57

bağımlılık mı yapar?  ben bu cihazın ''MÜPDELASI'' olmuşum  zaten  :D

ozkan_misirli

Allah kazasız belasız hayırlı günlerde ve işlerde binmeyi nasip etsin.
Ya yol ol, ya yol ver ya da yoldan çekil

deli_kan57

TEŞEKKÜR EDERİM ÖZKAN KARDEŞ. CÜMLEMİZE İNŞAALLAH...!!!  :)

xq288

maşallah kazasız belasız inş... 
hhehee benim paspaslardan :)))