Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
gaza basınca beyinden zırıltı geliyor

gaza basınca beyinden zırıltı geliyor

Başlatan carpediem34, 23 Aralık 2010, 21:16:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carpediem34

bende 2004 tdi basicline polo var aracın rolantide sesi normal ama gaz verince sanırım aracın beyninden (sol tarafta motor su haznesinin arkasındaki parça) bir zırıltı geliyor sanki sibop sesi gibi,aracın çekişinde sorun yok,herhangi bir ikaz lambasıda yanmıyor,sizce bu ses normalmi??

alican70

Alıntı yapılan: carpediem34 - 23 Aralık 2010, 21:16:29
bende 2004 tdi basicline polo var aracın rolantide sesi normal ama gaz verince sanırım aracın beyninden (sol tarafta motor su haznesinin arkasındaki parça) bir zırıltı geliyor sanki sibop sesi gibi,aracın çekişinde sorun yok,herhangi bir ikaz lambasıda yanmıyor,sizce bu ses normalmi??
bu ses 3 sılındırlı aracların genelınde gelıyor tahmınen turbo sesıdır

oguz oktay

maverick

Alıntı yapılan: carpediem34 - 23 Aralık 2010, 21:16:29
tarif ettiğin yerde aracın beyni yok
abs varsa araçta onun beyni var
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

ReDDeviL

Bende bir kac gundur oyle bir ses duymaya basladim gaza basinca dizt etmeye basladi degisik bi ses nasil anlatilir dizel araclarinkine benziyo sanki
ADK

mustklc

carpediem34, arkadaşım seninki yağ pompasının sesi olabilir. benim aracım da tdi. benzer bir ses var. serviste  sordum yağ pompası dediler.

ReDDeviL, seninkisini bilmyiorum, rolantide yapıyorsa o sesi baktırmak lazım.
Araba binmek içindir..

ReDDeviL

Benim aracimda egsoz da var yani gaza basinca ses egsoz sesiyle ayni anda zirildiyo evet gostericem onu
ADK

mustklc

evet egzos olabilir. büyük ihtimal yerinden oynuyordur. kaynak olacak
Araba binmek içindir..

carpediem34

PARÇANIN NE OLDUĞUNU TAM BİLMİYORUM AMA RESMİNİ YÜKLEDİM,YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

alican70

o sıyah kutu vakum kontrol sısttemı o cordobalarda cok arıza yapıyor ve aracın frenı turbosu vs yerlerı ıslev yapmaz oluyor

maverick

ben onu abs beni diye biliyordum
demek değilmiş
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM