Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Castrol Magnatec 10W-40 4 Litre 49 TL İLGİNÇ

Castrol Magnatec 10W-40 4 Litre 49 TL İLGİNÇ

Başlatan blackboyss, 23 Aralık 2010, 11:45:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blackboyss

Arkadaşlar internette gezerken yağ fiyatını görünce şaşırdım sizce ucuzmu benim bakım geldi alsam mı diye düsünüyorum kargo ücreti 5 tl tutuyor  ???
Castrol Magnatec 10W-40 4 Litre,10W-40 Benzinli,Castrol - Turkoilmarket.com : Madeni yağ ve Oto bakım E-Marketi, araba Motor yağı fiyat

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

cahitarsal

edit:

Ara Toplam: 41,53 TL
KDV: 7,47 TL
KDV Dahil: 49,00 TL
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

Mk1GTI

Alıntı yapılan: G60 - 23 Aralık 2010, 16:26:29
KDV dahil fiyatına bakınız.

Fiyat    :    50,85 TL + KDV
Kdv Dahil    :    60,00 TL
İndirimli    :    49,00 TL

indirimli yazmış 49 TL +Kargo ya geliyor. Ama ben zaten yağcımdan en son 60TL ye almıştım bu ürünü. 5TL için deymez.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

R-Line

bende geçen sordum 55 lira dedi yağcı, 50 lira verdim mi alırım elinden  :D

G60

Kocaman indirimli yazmış adamlar görmedik.  :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

yesilkrt

MK-IV- Comfortline

Mk1GTI

Büyükşehirlerde rekabetten dolayı ucuz olmaları lazım bide alıcağınız yerin güvenirliliğine bakın sahte rakı olayı gibi olmasın :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

levent inceman

tabi ki al arkadaşım uygun yağ o servisin de önerdiği yağ fiyatı normal 200 lira olsaydı sanırım bu soruyu sormazdın ;D