Buda Benim Polom :) "güncel yeni fotolar"

Başlatan dj_burak, 22 Aralık 2010, 16:59:24

« önceki - sonraki »

dj_burak

2 ay sonra askere gidicem o yüzden şimdilik pek masraf yapmak istemiyorum geldikten sonra inş elinde kalırsa almayı isterim ama o 3 led pek hoşuma gitti denemez biraz daha sade olsaydı daha iyi olurdu benim zevkim bu yönde :)

onurc

o zaman fk modellerıne bakmalısın. ıstedıgın sekılde var. ama yerınde olsam orjınal farları sıyah yapıp yoluma devam ederım. 3 ay sonra bende gıdıyorum.
ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

Alıntı yapılan: dj_burak - 23 Aralık 2010, 12:09:49
Sağolun arkadaslar allah sizede kaza bela vermesin amin :) o değilde Altan senin o mercekli zenonlu farlardan taktiricaktim bende ama 97-98 diyodu far için onlar benim aracada uyarmi dışarıdan aynı görünüyor ama  :-\ bide arka cami yeni değiştirdim o camda film istiyo :D
uyar merak etme ;)
ADK

dj_burak

ondan önce bi jant eksiğini tamamliyimde sonra angellara bakıcam ama tabi hepisinden önce bi askere gidip gelim allahın izniyle daha çok masraf yapmayı planlıyorum :)

bide senin o parlak tavan kaplamayı çok beğendim nazar değmesin bende yaptırıcam :D

ReDDeviL

aman aman zaten çok nazar değer benim arabaya , aman diyimmmm..  8)
ADK

atego

Kırmızılar çoğalıyor :D En çokı yakışan renklerden biri Polo' ya. Maaşallah çok diri duruyor aracınız :)

dj_burak

teşekkür ederim valla gözüm gibi bakıyorum bide tavan kaplamasından vazgeçtim bi jant yeter diye düşünüyorum ama hepsinden önce tabikide bi tüp ondan tasarruf yapamazsam diğerlerini nasıl yaptırim benzin olmuş 4 lira zaten :)

ReDDeviL

Bende foruma ilk kayıt
Oldugum sıralarda bodykit yaptırmaya kararliydim nedense vazgeçirdiler beni bende başka seylere yöneldim yavas yavas olmicak şey yok :)
ADK

white quattro

quattro

cypruslee

cook temiz duruyor maşaALLAH  nazar deymesin . :tamamdir

dj_burak

teşekkür ederim :) ama senin araçta çok canlı duruyor maşallah tütütü bugün canlı görünce hani aşıkta olmadım değil :D

white quattro

Alıntı yapılan: dj_burak - 27 Şubat 2011, 20:10:04
teşekkür ederim :) ama senin araçta çok canlı duruyor maşallah tütütü bugün canlı görünce hani aşıkta olmadım değil :D

Eyvallah saol :)
Dışı seni içi beni yakıyor o ayrı mevzu  :o :D
quattro

nihilist_deniz

Güle güle kullanın... Kaza bela uzak olması dileğiyle.... saygılar
Golf: O bir tutku

STAK67

dün aynamdanda incelediğim kadarıyla aracın çok güzel maşallah :) tertemiz allah kaza bela vermesin