Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
[ SATILDI ] Satılık 97 model Golf GTI Mk3 (12 600 tl ) - Sayfa 2

[ SATILDI ] Satılık 97 model Golf GTI Mk3 (12 600 tl )

Başlatan ThE_Unforgiven, 08 Aralık 2010, 10:49:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

Bende öle gidiyorum ama devirli ehuhuh benzinde tabiki :D
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc

olmaz olamaz haksızlık var :) sıktı artk bu benzın muhabbetı .4 tl olmus zaten
ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

Polo 6n düşünüyorum bundan sonra büyük ihtimal 1.4 olacka yada uygun bir tdi polo bulursam onlada takas olabilir bilgilerinize...

brkdmr38

Güzelim GTI gidiyor ,
Dizel Polo Aranıyor
:-[ :-[ :-[
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

ThE_Unforgiven

Burak devir ekonomi devri ben bindim hevesimi aldım elimden geldiğincede güzelleştirmeyer çalıştım aracı inşallah yeni sahibinide üzmeden yıllarca böle gider ;)

ReDDeviL

ADK

ThE_Unforgiven

Sağol altan yakında karşınıza 1.4 lpg li bi sport poloyla çıkarsam şaşırmayın yada 2002 tdi polo ile falan :D

brkdmr38

Evet abi haklısın devir ekonomi devri benzinin litre fiyatının 4 tl olduğu bi ülkede yaşıyoruz malesef adamlar depo fullerken bizim ülkede deponun üst kısımları pas tutmaya başlıyor.Emeğin büyük araçta inşallah değerini bilen birisinin alması dileğimle.Hayırlı Satışlar
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 09 Aralık 2010, 15:31:28
Evet abi haklısın devir ekonomi devri benzinin litre fiyatının 4 tl olduğu bi ülkede yaşıyoruz malesef adamlar depo fullerken bizim ülkede deponun üst kısımları pas tutmaya başlıyor.Emeğin büyük araçta inşallah değerini bilen birisinin alması dileğimle.

İnşallah kardeşim forumdan birine giderse daha çok sevinirim.

ThE_Unforgiven

Sevgili fıorumdaşlarım forumdan arkadaşlara bir haftalık bir süre içerisinde üzerinden hiçbirşey almadan sökmeden 16 bine bırakıcam son.Eğer satılmaz ise tüm üzerindeki ekstraları söküp 14,5 e vericem aracı bilgilerinize

onurc

bu fıyata bu arac kacmaz. aracı suleyman abıden sonra en yakın bılır kısıyım sanırım :) fıyat cok makul . kacmaz :) plakası yeter  :tamamdir
ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

Heee giresunluya özel dermişim :) Ben giresunlu değilim ama trafikte herkes durdurup soruyor :)

ReDDeviL

Ayipsin abi al bi kirmizi sportline onur sen ben bebekte 3 5 tur atariz 300 500 8) :D bu arada ben giresunluyum görele :D
ADK

ThE_Unforgiven

hehe olur yafru ama ben bu plaka yüzünden bi giresunlu vurucam :D