Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf mk2 icin opel vectra a kasa aynası calismasi - Sayfa 2

golf mk2 icin opel vectra a kasa aynası calismasi

Başlatan davut, 08 Aralık 2010, 08:15:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

davut

valla abi cok zor burda askerlik yaa kayseri güzelde :) askerlik zor ben daha  gidicem subatta askerim bende nereye cikar bilmiyorum :)

abi bide senin arabadada kelebek cam var demi ?   

nizam

Alıntı yapılan: davut - 09 Aralık 2010, 14:43:44
valla abi cok zor burda askerlik yaa kayseri güzelde :) askerlik zor ben daha  gidicem subatta askerim bende nereye cikar bilmiyorum :)

abi bide senin arabadada kelebek cam var demi ?   

evet var aynalara alısamadım daha
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

davut

abi  bende alisamamistim  arastirdim yekpare  yaptirim dedim cami tek parca 450  lira istediler :)   babamin arabasi opel onadn cikma aynlari denedik o kelebek camin oraya  cuk diye oturdu tamam biraz kelebek camin üzerine  geliyo oraya yapisiyo ama orjinal aynasindan daha güzel duruyo :) gıcık oluyoduk aynlatrina ya biri önde biri arkada   sana detayli fotolarini gönderim sende dene istersen pordoyada boyadinmi bu iş tamamdir  :D

nizam

peki ayarlamayı nasıl yapıyorsun ? içten mi elle mi
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

davut

abi malesef o elle oluyo :) yapacak bisi yok  aslinda kelebek cami kestirebilseydim ayar dügmelerini koyduracaktim ama cam kesilmiyo oraya ayarli cam icinde fabrikaya siparis vericeksiniz diyolar o yüzden  elle oldu

betazom

davut

davut

betazom

çok güzel olmuş.aynası eski yerde olanlar için kesin yapılabilir bi işçilik.beyazda olmuş siyahta.keyfine kalmış :)

STAK67

benm aynalarda arkada bnde öne almayı düşünüyodum aslında ama orijinali bozmakda istemiyorum işlem yakışmış araca bence siyah hali daha güzel duruyo

VolBull

O kelebek camın direği aynanın görüntüsünü kesmiyo mu?

-35 KRL 53- -16 AV 332-
81 Scirocco Mk1 1.6 GL 87 Scirocco Mk2 1.8 GTi 92 BMW 318i

davut

volkan sol taraf  hiç kesmiyo fakat sag tarafda oluyo ama cok engelleyici derecede degil     aynanin reginide artik arac komple boyaya girdiginde belirlicez :) bakalim

VolBull

Benim arabaya da gider o ayna, delikleri hazır :) Bunlara bişe olursa alternatif hazır. Bunların elektriklisi de var mı? Elektriklisi olursa bizim makinalara, yapılacaklar listeme onu da ekleyeyim  ;)

-35 KRL 53- -16 AV 332-
81 Scirocco Mk1 1.6 GL 87 Scirocco Mk2 1.8 GTi 92 BMW 318i

davut

elektirikliside var tabiki :) ekle listene  araba zaten golflükten cikacak :) skoda parcasi opel parcasi baska araba parcasi  karma bisi olacak :)