Camaro Proje Başladı (3. Sayfa)

Başlatan MuYMuY, 06 Aralık 2010, 10:54:48

« önceki - sonraki »

vw_golf_mk2

Cesaretin yoksa; Seyret ;)

BERKİN METİN

Maşallahdan başka birşey diyemiyorum sabrınıza emeğinize herkes bukar sabırlı olamaz :) Bittiği zaman keyifle v8 gücünü yaşarsınız inşallah  8)

htmetin

Boyanınca, Ak-Kara meydana çıkacak.. Renk mat siyahta yakışır..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

MuYMuY

Alıntı yapılan: htmetin - 14 Mart 2012, 14:24:50
Boyanınca, Ak-Kara meydana çıkacak.. Renk mat siyahta yakışır..

Dıştan olabildiğince klasik görüntüyü kaybetmemeye çalışıyoruz o yüzden mat renkler listede yok. Kırmızı nın tonu konusunda hala bir sonuca varamadım. Sac boyaya hazırlanana kadar karar vermiş olurum. 3 seçenek arasında kaldım , C6 Corvette Kırmızısı ( Victory Red ) , BMW E92 M3 Kırmızısı ( Melbourne Red ) ve Honda nın motorlarında kullandığı Candy Red diye bir kırmızı tonu , ilk ikisi kırmızı Honda nın kullandığı ise metalik bir renk güneşe göre renk değiştiren bordo ile kırmızı arasında gidip gelen bir renk.

Victory Red

Melbourne Red

Candy Red

rsb

camaro daki kırmızıyı tercih ederim 1,seçenek yapardım ben olsam ;)

vtt

cavanozz

yeni yine yeniden..!! 8)

GolfMk1Cabrio

CANDY RED American kasada çok iyi durur diğerleri fazla modern kaçar  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

htmetin

fikrimi değiştirdim, kırmızı ve türevleri olabilir  :D
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

erdem325

candy yakisir diye dusunuyorum bende..

VosWoscu06

bence de candy americanlarda süper otesi duruyo...

cyber34

bir yolcu

Alıntı yapılan: MuYMuY - 07 Mart 2012, 18:01:47
Ve 14 ayın sonunda kaporta bitti garajımıza çektik CUK u , haftaya boyacıya gidicek ve 1,5 ay içinde çıkmış olacak. Boyada esnasında aracın döşemeleride yapılacak. Boyadan çıktığı gibi dört bir yandan aracı toplamaya başlayacağız. Motor , şanzıman , kilit cam , elektrik bunların hepsi hazır şekilde aracı bekliyorlar çıktığı gibi sadece omntajları yapılacak...

Bir buçuk ay geçti sanki
Yeni resimler yokmu boyalı hali :)
Sen YOLCU Bu Yalan Dünya Hancıdır...