Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Logitech G25

Logitech G25

Başlatan onurc, 01 Aralık 2010, 23:28:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

eveeet. bunu ıcımızden kac kısı bılıyor acep ? ben alalı yaklasık 2-2.5 sene oluyor . cok ta memnunum . lıve for speed oyunu bu g25 ıcın bıcılmıs kaftan . drıft yap . rally yap . yarıs yap . her turlu ozellıgı . ayarı herseyı mevcut . hem oyunda hem dıreksıyonda. ben genelde drıft yapıyorum . tabırı caızze ısın cıvıgını cıkardım artık .  :) pskopata baglıyorum bazen . tavsıye ederım fakat fıyatı en son 600 tl cıvarındaydı :) . varmı g25 kullanıcısı ?
ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

Bende mk3 var hacı airbagli :)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

OffLineR

Bende G27 var, o olmaz mı  :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

onurc

adamın tekı . e30 kokpıtı almıs eve. dıreksıyonuda almıs. vıtes topuzuna kadar . kadrana kadar. herseyı baglamız bu sısteme :D evde e30 sürüyor :D

ThE_Unforgiven

Benim kasımpaşada attığım drifti o oyunda zor atarsın Onur o direksiyonla :P
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc

Alıntı yapılan: OffLineR - 02 Aralık 2010, 00:24:39
Bende G27 var, o olmaz mı  :D
vay yakışırr :D bence g25 daha guzel :d g27 nın tek artısı " cok fonksıyonlu derı dıreksıyon" mühehe :D

OffLineR

GT5 + G27 = Kazanan ikili  :tamamdir

OffLineR

onurc

ben bı drıft vıdeosu cekemde :D 

omertek

Onur demo mu oynuyorsun lisanslı mı?
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

onurc

cakma lısans abı . her patche uygun lısans var :D  onlıne yapmıyorum zaten genelde. tek oynuyorum . kalıbıma gore drıftcı bulamadım :D hıc bırı bılmıyor :p

omertek

Onu diyecektim bende online nasıl oynuyorsun ama gerek kalmadı  ;) sende koy önüne G25'i sonra kimse bilmiyo de  >:D
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

onurc

abı 1 senedır oynamıyorum . su sıralar oynamaya basladım . bıraz acemılık olmus :D . onlıne cok karısık . lısansı artık uyandılar onlıne oynanmıyor sanırım bıde :(

ReDDeviL

ADK