Tuning Türkiye Dergisi Aralık Ayı Sayısı (VW Golf GTI Tüm Serileri)

Baþlatan baki çelik, 30 Kasým 2010, 19:45:37

« önceki - sonraki »

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaÃ...ž, OtOBaN Da SaVaÃ...ž

oguz oktay

sanmÃ,,±orum kovalÃ,,±cagÃ,,±nÃ,,±
qouikler 1,4 düÃ...ŸÃ¼k hp li

ThE_Unforgiven

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

10-UR

bnce GTÃ,,° lar Ã,,±cÃ,,±n biraz sorun olucak araç ne 106 gti ne 206 gti  gidiÃ...Ÿi ivmelenmesi ve yere oturuÃ...Ÿu güzel olan 306 gti..
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

cavanozz

Alýntý yapýlan: 10-UR - 01 Aralýk 2010, 17:53:09
bnce GTÃ,,° lar Ã,,±cÃ,,±n biraz sorun olucak araç ne 106 gti ne 206 gti  gidiÃ...Ÿi ivmelenmesi ve yere oturuÃ...Ÿu güzel olan 306 gti..

+1  :tamamdir
yeni yine yeniden..!! 8)

onurc

evet . 167 hp idi sanÃ,,±rÃ,,±m . ben bÃ,,±r vÃ,,±dyosunu Ã,,±zlemÃ,,±stÃ,,±m . hanÃ,,± araba 3. vÃ,,±testen sonra rokete takÃ,,±yodu o derece :) ama suleyman abÃ,,±nÃ,,±n 306 yla Ã,,±lgÃ,,±lÃ,,± bÃ,,± yolculugu var heralde :d kaÃ,,ŸÃ,,±t gÃ,,±bÃ,,± dÃ,,±yordu ? :D
ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

Evet konfor vs hiçbirÃ...Ÿey aramayÃ,,±n 3. vitesten sonra canÃ,,±nÃ,,±z cepte ama Allah var en güzel filitre sesi vs onda :D

oguz oktay

konu bizim GTI lardan cÃ,,±ktÃ,,± PUG lara uzandÃ,,± bayada bi dagÃ,,±ldÃ,,± konu ;D

ThE_Unforgiven

Bence sadece marka fanatiÃ,,Ÿi gibi bizim malÃ,,±mÃ,,±zÃ,,± övmeyelim çok kaliteli araçlar.Ama tabi pug lar deÃ,,Ÿil onlar :P

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

mk3 gtı

QuÃ,,±ckler bÃ,,±raz yavas yakalar gtÃ,,± suleyman  :D 106 gtÃ,,± la kalktÃ,,±m 1 .vÃ,,±tes yarÃ,,±m boy ayÃ,,±rÃ,,±o 2.3.vÃ,,±tes de merhaba dÃ,,±osun yanyana 4.te ben kacÃ,,±om gorusuruz  8)

ThE_Unforgiven

Alýntý yapýlan: mk3 gtÃ,,± - 03 Aralýk 2010, 10:30:57
QuÃ,,±ckler bÃ,,±raz yavas yakalar gtÃ,,± suleyman  :D 106 gtÃ,,± la kalktÃ,,±m 1 .vÃ,,±tes yarÃ,,±m boy ayÃ,,±rÃ,,±o 2.3.vÃ,,±tes de merhaba dÃ,,±osun yanyana 4.te ben kacÃ,,±om gorusuruz  8)

Yok dostum ben 206 gti ile 206 quikten bahsetmiÃ...Ÿtimde konu karÃ,,±Ã...ŸtÃ,,± bende :D

d3n1s

Valla bir 206 quik kullanÃ,,±cÃ,,±sÃ,,± olarak Ã...Ÿunu söylemek istiyorum, Alihan abinin Polo Sportline'Ã,,±yla denedik benim arabayÃ,,±, Alihan abinin arabasÃ,,±nÃ,,± bilen bilir, TR'deki en temiz, en bakÃ,,±mlÃ,,± Polo Sportline'larÃ,,±n baÃ...ŸÃ,,±nda gelebilecek bir araç, 206 quik'le kovaladÃ,,±m, hiç öne geçemedim ama boy boy fark da yemedim, bir boy ayÃ,,±ramadÃ,,± diye hatÃ,,±rlÃ,,±yorum. 206 quik'i deÃ,,Ÿerlendirirken bunu göz önünde bulundurun :tamamdir