Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Ankara Buluşması ? - Sayfa 10

Ankara Buluşması ?

Başlatan baki çelik, 29 Kasım 2010, 17:38:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

H.G WORKS

yassinn

buluşma 10 numara olmuş kusura bakmayın arkadaşlar çok gelmek istedim ama kısmet değilmiş herkesten özür diliyorum ama an ve an neler yaptığınızı gelemesemde biliyorum  :D :D şarapçı amca keyif katmış baya jantlar fln denenmiş hepsinden haberim varrrrr  ;D ;D ;D

htmetin

06 VYJ 32 plakalı aracı İSTİYORUM..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

10-UR

Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

htmetin

Sende sağol. Ama ciddiyim.
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

10-UR

Alıntı yapılan: htmetin - 07 Aralık 2010, 15:31:38
Sende sağol. Ama ciddiyim.
yapacaklarım var..ogun bulusmadada konustuk sohbet ettık bu ay ıcerısınde arabaya bazı seyler yapıcam onları yapmadan açıkcası satamam  :(

htmetin

Alıntı yapılan: 10-UR - 07 Aralık 2010, 16:38:04
yapacaklarım var..ogun bulusmadada konustuk sohbet ettık bu ay ıcerısınde arabaya bazı seyler yapıcam onları yapmadan açıkcası satamam  :(

tmm

10-UR

bnce bı yerlerde cız bız yapalım:D

alpers3

alpers3

Alıntı yapılan: baki çelik - 14 Aralık 2010, 20:38:10
3 oldu  :D
zaten sensız dugun mu olur len:Dkım elfrenı cekecek:Dya bakı bısey soracam sana unutyorum sormayı hamıttekı paspaslar noldu kankı ya werdı mı hamıt:D:D:D:D:D:D

baki çelik

ulan o günahını vermez adama  :t  nasıl kıskanç bişiy biliyon mu sen onu?  :p  en güsel araba benim olsun herkesin ki çirkin olsun istiyo olum lan valla  :bekleriz:  istedim de vermedi sonra gitti arabayı sattı sattığı adamın telini istedim onu da vermedi kıskanç olum bu adam benim arabamın güselleşmesini istemiyo haset  :bekleriz: işin kötüsü bulamıyom öle paspas hem kauçuk hem kırmızı şeritli siyah zemin offf offfff gitti ülen az kullanılmış dul gibi paspasım  :'( paspaslar kovalaya seni Hamiiiitt kabuslarına gire inşallah  >:(

alpers3

hemende satmıs arabayı ya bıde gdırp bmmw almıs hemnececık:Dyolda bı denk geleyım alacam anahtarını:D