Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
05.12.2010 saat:10:00 Pazar günü İstanbul Ümraniye Carrefour Bulusmasi - Sayfa 18

05.12.2010 saat:10:00 Pazar günü İstanbul Ümraniye Carrefour Bulusmasi

Başlatan ReDDeviL, 27 Kasım 2010, 18:15:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguz oktay

hoppppp nizam abi senle kavacıkta buluscak yhaaa kacta cıkıcans ennn abimmm

cavanozz

bu gece sağnak yağmur başlıyor yarında tüm gün sürecekmiş  :-\  :(
yeni yine yeniden..!! 8)

oguz oktay

ben dolandım biraz hava güzel gözüküo gece balkandan bişi gelmez se süper olurrr

onurc

zaten su sıralar yagmur hep bırden bastırıyor. havanın guzel olduguna aldanmayın . dısarda fırtına var resmen . cok esıyor. + yarın 10 derece bırden dusucekmıs ona gore gıyınsın herkesler derım
ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

Slm millet kusura bakmayın yeni eve girebildim gerçi evimde de değilim karşıdayım  ;D neyse  konvoya avrupa yakasından katılıcam  :) yarın görüşmek üzere  ;) onur 9 gibi alırım senı en gec
ADK

onurc

tamamdır abım . sabah kalkabılırım ınsallah :D sen ıyısımı kalktıgında  ben acana kadar ara abım :D yoksa uyur kalırım bu sabahta uyuyakaldım :D :p

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

cemdermen

avrupa yakası nerede buluşuyor? mecidiyeköy ?
2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

OffLineR

İş kulelerin önünde, köprüye bağlanmadan önceki son durakta olucaz.
Beni ara :)
Ara beni.09- 09:30 gibi ordan hareket.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

nizam

çok güzel bir gündü sabah 10 aksam 5 e kadar mükemmel zaman geçti gelen herkese teşekkürler
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

oguz oktay

onurc

+6n cok guzeldı . en guzel kısım çay sımıttı  :) gelen hekese tesekkurler . altan abı ve oguz abıye de cok tesekkurler. sabah altan abı kapımdan aldı sagolsun . donustede oguz abı bıraktı gene evıme kadar. dukkanımızda mısafır ettık. guzel muhabbet oldu hakıkaten  . herkesede cok tesekkurler :) nızam abı senın arabanın ıcıne hasta oldum . cok keyıflı gorunuyor  :tamamdir

cavanozz

benim içinde keyifli bir gündü yeni arkadaşlar yeni dostlar edinmiş oldum.. şimdiden yeni buluşmayı bekler oldum.. herkese tşkler  :sevgi:
yeni yine yeniden..!! 8)