Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
05.12.2010 saat:10:00 Pazar günü İstanbul Ümraniye Carrefour Bulusmasi - Sayfa 8

05.12.2010 saat:10:00 Pazar günü İstanbul Ümraniye Carrefour Bulusmasi

Başlatan ReDDeviL, 27 Kasım 2010, 18:15:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

Beyler sticker icin cekmekoy muhabbeti olmustu cvp yazmadiniz ben alabilirim demistim
ADK

deepblue

mete abı çekmekoydeyım ben demışti bana,bu tarafa yolun duserse stıcker verırım demişti,telefonunu mesaj attım sana...

ThE_Unforgiven

Aklıma gelmişken yazayım dedim çok alakasız olacak ama buluşma yapılsında bir gecede halı saha maçı yapılsın nasıl olur :)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ReDDeviL

ADK

oguz oktay

ben top oyanamyı bilmiom ama sonra alay konusu olmayalım forumdaaa ;D

vw6n

onurc

3-4 senedır oynamıyorum . zaten nefes darlıgı cekıoruz . 2 kosmada geberıyom :d
ok men 8) let s go   :halazn:

nicolaiso

ben oynarım   :)   amator futbol oynamıs birisi olarak :) 2 sezondur oynamıyom ama bi dahaki sezonda oynayacam xD

ReDDeviL

ADK

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

lostys

Alıntı yapılan: nizam - 30 Kasım 2010, 00:09:50
çapraz baskı yarın paşam tamam
yapın siz bulusmayı, ben gelince de yok işim var yok çişim var ...  :bekleriz:

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ReDDeviL

Bazı arkadaşlar hemen organize olamadığımız için utanmamızı ima etmiş.. biz tarihimizi yerimizi belirledik zamana uyum sağlayan insanlar gelir gelmeyenlerin kendi tercihidir veya işi vardır bunda utanılcak bi durum göremiyorum gönül isterdiki her hafta buluşalım ama her insana aynı zaman uyamaz ..  Bu laf dokunduğundan paylaşmak istedim belki bana düşmez yeniyim ama..    Zamanı olan herkesi 5 aralıkta bekliyoruz
ADK