Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 96

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

Alıntı yapılan: prens_0606 - 08 Haziran 2011, 21:48:03
aracın gercekten masallagı var Allah saadetinizi bozmasın  :D
Allah razı olsun 2 inci aşkım bu benim  :D
ADK

atego

Kanka maaşallah çok güzel olmuş yakışmış gerçekten. Siyah yapmadığın iyi oldu, tek eksiği basıklık ama o da senin arabayı rahat kullanmanı engelleyecek. Pasta cila ile arabanın rengi kendine gelmiştir :) Tavan, araba ve jantlar uyum içinde olmuş tekrar maaşallah :) Ve sıfır araba alma bunu satıp tekrar söylüyorum.

ReDDeviL

Alıntı yapılan: atego - 08 Haziran 2011, 22:01:40
Kanka maaşallah çok güzel olmuş yakışmış gerçekten. Siyah yapmadığın iyi oldu, tek eksiği basıklık ama o da senin arabayı rahat kullanmanı engelleyecek. Pasta cila ile arabanın rengi kendine gelmiştir :) Tavan, araba ve jantlar uyum içinde olmuş tekrar maaşallah :) Ve sıfır araba alma bunu satıp tekrar söylüyorum.
Saol kanka hava kararmaya doğru telefonla çektiğim resimler , prof resimler gelicek , aynen kanka tek eksik basıklık oda olsa harika olcak ama onu yapma şansım yok biliosun , benimde içime sindi gelen yorumlardan bakışlardan anlayabiliyorum yolda  :) kanka daha belli değil eylül ün başında belli olcak araba işi  :-\
ADK

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

atego

Anladım kanka :) Bari yazın bir şekilde görüşelim canlı canlı görüyüm arabayı :)

ReDDeviL

Alıntı yapılan: nizam - 08 Haziran 2011, 22:09:00
çok güzel olmuş jantlar ugur böcegi gibi :D
sevdim bu tabiri nizam  abi cup diye oturdu şuanki haline heralde  ReDDeviL out , uğur böceği in  :D

Alıntı yapılan: atego - 08 Haziran 2011, 22:09:47
Anladım kanka :) Bari yazın bir şekilde görüşelim canlı canlı görüyüm arabayı :)
Görüşelim kanka ayıpsın kapım açık Biliosun  :tamamdir
ADK

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ReDDeviL

ADK

suskun

maaşallah altan gerçektende beklenenden güzel olmuş çok yakışmış allah kaza bela vermesin kardeşim  :tamamdir
H.G WORKS

ReDDeviL

Alıntı yapılan: suskun81 - 08 Haziran 2011, 23:00:33
maaşallah altan gerçektende beklenenden güzel olmuş çok yakışmış allah kaza bela vermesin kardeşim  :tamamdir
Teşekkür ederim abi hatırlarsan sana shopla yaptıgım halini atmıştım ki bencede daha güzel oldu :tamamdir
ADK

ALPER.

vaay, yakışmış  yakışmış :)

seviyorum bu jantı, tek sevdiğim 14 jant bu hatta :)

ReDDeviL

Alıntı yapılan: boralp - 08 Haziran 2011, 23:32:11
vaay, yakışmış  yakışmış :)

seviyorum bu jantı, tek sevdiğim 14 jant bu hatta :)
Teşekkür ederim Alper , harbiden benimde öyle  ;D yalnız birşeyi farkettimki eski gri hali baya solmuş ya bunun yanında şöyle bir baktımda eziyet ediyomuşum arabaya  ;D
ADK

ALPER.

iyi olmuş ama :D

ilham kaynağı olmuş başka sportlinelar için :)

şu arkadaşın sportline benim olsaydı yapardım  :-\

ReDDeviL

Evet cesaret işi bana göre usta bile yakismaz
Diodu yaptiktan sonra vay be zevkli adammissin dio bizde bunun ustasiyiz ya :D
ADK