Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 89

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

atego

Açacan o farları başka yolu yok :D Zor değil aslında da dikkat ve sabır istiyor. Far, stop tamiri vs yapan bir yere git orada hallederler hemen.

ReDDeviL

Hadi bakalim ben bu gazla nitro da takarim
Kanka :D
ADK

atego

Nitro çok ağır bir mod değil aslında, yapılabilir. Motora göre uygun seviyede basıldığı sürece çok eğlenceli şakalar yapabilirsin :D

ReDDeviL

size anlatmışmıyımdım bnm arabada ki kırmızı düğmenin hikayesini  :D
ADK

atego

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 16 Nisan 2011, 00:06:14
size anlatmışmıyımdım bnm arabada ki kırmızı düğmenin hikayesini  :D

Hatırlamıyorum, anlat bir ara merak ettim :D

ReDDeviL

Kar lastiklerimi cikarttirip , diger lastikleri taktirdim diger lastiklerin 2 tanesi iyiydi digerlerinin disleri kaybolmustu icim rahat etmedi 2 tanede yeni lastik aldim
Rot, balans ayari yaptirdim , bulusmada acamadigimiz bagaji yaptirdim hepsi 250 TL tuttu.
Yolda gelirkende nasil olduysa jant kapagi dusmus aradim bir daha geri gelip bulamadim nazar degmese olmaz..
ADK

GolfMk1Cabrio

Maşallah Altan abim kırmızı başka ya  :sevgi: Arkadaki MK4'te benide unutmayın diye kapayı çıkartmış hemen  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

onurc

o park ettıgın yer benım karlıgı kırdıgım yer :)) tam orası . solunda sokak gırıyor haha :D
ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 19 Nisan 2011, 00:39:04
Maşallah Altan abim kırmızı başka ya  :sevgi: Arkadaki MK4'te benide unutmayın diye kapayı çıkartmış hemen  ;D
aynen gokhanim kirmizi baska heryerde dikkat cekiyorum bugunde oteldeki şef satarsan alirim dedi  ;D
Alıntı yapılan: onurc - 19 Nisan 2011, 02:33:30
o park ettıgın yer benım karlıgı kırdıgım yer :)) tam orası . solunda sokak gırıyor haha :D
benimki bile degmek uzere sen o karlikla oraya yanasirsan kirarsin tabi :D
ADK

oguz oktay

bu polonun korkulu ruyası bemim anlatmaya gerek yok :)

ReDDeviL

Hade len ordan sen olayin baslangicini diyosun kanka daha sonu vardi :t
ADK

oguz oktay

ReDDeviL

ADK